Menderes'te motosiklet festivali düzenlendi

Menderes'te motosiklet festivali düzenlendi
Menderes Belediyesi'nin desteğiyle hayata geçirilen motosiklet şöleni, Türk Chopper Menderes Motor Kulübü'nün organizasyonuyla Özdere Gençlik Parkı'nda ziyaretçilere kapılarını açtı. Motosiklet severlerin akın ettiği bu etkinlik, ünlü Türk heavy metal bandı Pentagram'ın performansıyla daha da canlı bir atmosfere büründü.

Geçtiğimiz hafta sonu, Menderes Belediyesi'nin desteklediği motosiklet festivali, Özdere Gençlik Parkı'nda coşku dolu anlara ev sahipliği yaptı. Pentagram grubunun enerjik performansıyla daha da renklenen festival, 25-26 Mayıs tarihlerinde Türkiye'nin dört bir köşesinden motosiklet tutkunlarını Menderes Motofest'te bir araya getirdi. Türk Chopper Menderes Motor Kulübü'nün düzenlediği bu etkinlik, motosiklet kültürünün en güzel örneklerini sergiledi.

motofest

Menderes'te Motosiklet Festivali Coşkusu: Kültür ve Sporun Buluşma Noktası

İki gün boyunca süren ve motosiklet tutkunlarının yoğun ilgi gösterdiği festival, Cumaovası Efeler Gençlik ve Spor Kulübü'nün geleneksel halk danslarıyla açılış yaptı. Lotus Ritim Grubu'nun performansının ardından Titans of Nation, Narkoz ve Kings of Klaros gibi gruplar da sahne alarak etkinliğe renk kattı. Festivalin en heyecanlı anlarından biri ise Pentagram'ın konseriyle yaşandı. Katılımcılar, festival alanında kurulan özel bölgede çadır kampının tadını çıkardılar.

Menderes Belediye Başkanı İlkay Çiçek, festivalin ilçenin tanıtımına önemli ölçüde katkıda bulunduğunu vurgulayarak, "Menderes’imizde bir ilk olan festivalimizi coşku içerisinde gerçekleştirdik. Ülkemizin çeşitli bölgelerinden motosiklet sevdalısı vatandaşlarımızı ilçemizde ağırladık. Bu tür etkinliklerle sos Menderes’imizin tanıtımına katkı sunan festivalimize emek veren herkese teşekkür ederim." şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.