Şarkıcı Nez'den şaşırtan ihanet itirafı

Şarkıcı Nez'den şaşırtan ihanet itirafı
Şarkıcı Nez, yaklaşık 20 gün önce oyuncu Onur Atilla ile yeni bir ilişkiye başlamasının ardından, özel hayatına dair dikkat çekici açıklamalarda bulundu. Yaşadıklarından önemli dersler aldığını vurgulayan Nez, samimi itiraflarda bulundu.

10 Haziran'da 10 yıllık eşi Sinem Ayyıldız ile yollarını ayıran Rüştü Onur Atilla, boşanmadan sadece 20 gün sonra Nez ile olan ilişkisini sosyal medyada paylaştı. Tatil fotoğraflarını yayınlayarak yeni aşkını duyuran çift, magazin dünyasında büyük yankı uyandırdı.

RÜŞTÜ ONUR ATİLLA VE NEZ HAKKINDA

Son dönemde Rüştü Onur Atilla ile olan ilişkisiyle sıkça gündeme gelen Nez, Pınar Kerimoğlu'nun programında hem kariyerine hem de özel hayatına dair samimi açıklamalarda bulundu. Yaşadığı ihanetin kendisini olgunlaştırdığını belirten Nez, bu süreçte önemli dersler aldığını ve bu derslerin onu daha güçlü bir insan yaptığını söyledi.

RÜŞTÜ VE NEZ İLİŞKİSİ

İHANET İTİRAFI

Ünlü şarkıcı Nez, Pınar Kerimoğlu'nun programında aldatılma deneyimlerine dair dikkat çekici açıklamalarda bulundu. "Üç kez evlendim, birinde aldatıldım" diyen Nez, yaşadıklarını şu sözlerle dile getirdi:

"Evde yakaladım ve asla kavga etmedim. Çok sakindim, herhalde 'biz bittik' dedim. 'O yüzden yaptı bunu' dedim. İkimize kızdım; neden birimiz cesaret edip de 'bu iş bitti' demedik diye. Aldatılmak beni olgunlaştırdı. Olaylara daha geniş bir perspektiften bakabiliyorum."

Nez, aşkın hayatındaki önemine vurgu yaparak, "Kameralardan kaçan birisi değilim. Hayatımda biri olduğu vakit görüyorlar. Ben aşk yaşayan bir insanım. Mesleğime aşık olmalıyım, hayatıma aşık olmalıyım. Aşk benim her anlamda, her anımda olması gerekiyor. Ben aşk kadınıyım. Aşık olmadan mantık ilişkisi yaşayamam. Herkes sevdiğini söylemeli. İlişkilerde en önemli şey ise saygı" dedi.

Geçmiş ilişkileri hakkında da samimi açıklamalar yapan şarkıcı, "Eski sevgililerimin hepsi benim arkadaşım. Hiçbir kadın, hiçbir erkek vazgeçilmez değildir. Sen o insanla yaşamıyorsan 'güle güle' demeyi bileceksin. Severken saygıyla seviyorsan, ayrılırken de saygıyla ayrılacaksın" diye konuştu. Nez, yaşadığı ilişkilerin kendisine olgunluk kattığını ve bu süreçlerden önemli dersler çıkardığını ifade etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.