Şeyma Subaşı'nın haç kolyesi sosyal medyayı salladı

Şeyma Subaşı'nın haç kolyesi sosyal medyayı salladı
2017'de dokuz yıllık birlikteliğin ardından dünyaevine giren Şeyma Subaşı ve Acun Ilıcalı, evliliklerinin ilk yılını tamamladıktan sonra yollarını ayırma kararı aldılar. Ilıcalı ile olan evliliğinin bitiminden sonra Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi ile nikah masasına oturan Subaşı'nın ikinci evliliği de kısa sürdü ve beş ay sonra sona erdi. Şeyma Subaşı, son zamanlarda Ibiza'daki tatilinden yaptığı haç figürlü kolye paylaşımıyla gündeme geldi.

Acun Ilıcalı ile uzun süren bir ilişkinin ardından 2017'de evlilik kararı alan Şeyma Subaşı, bu evliliğin üzerinden bir yıl geçtikten sonra boşanma haberleriyle gündeme gelmişti. Acun Ilıcalı'dan ayrıldıktan sonra hayatını Mısırlı zengin iş adamı Mohammed Alsaloussi ile birleştiren Subaşı'nın ikinci evliliği de ancak beş ay devam etti. Şeyma Subaşı, son dönemde Ibiza'da geçirdiği tatilden yansıyan haç motifli kolyesiyle adından söz ettirmeyi başardı.

Televizyon dünyasının tanınmış isimlerinden Acun Ilıcalı'nın önceki eşi olan Şeyma Subaşı, Mısırlı milyarder Mohammed Alsaloussi ile uzun bir ilişkinin ardından üç günlük muhteşem bir düğün töreniyle evlenmişti. Ancak bu evlilik, beklenenden daha kısa sürdü ve çift, 29 Eylül'de anlaşmalı olarak boşanma kararı aldı. Boşanmanın ardından sürekli seyahat eden ve tatil yapan Subaşı, sosyal medya hesaplarındaki paylaşımlarıyla göz önünde olmaya devam ediyor.

şeyma subaşı

Ibiza'nın güneşli sahillerinde tatil yapan Şeyma Subaşı, siyah renkli bikinisiyle verdiği pozları ardı ardına sosyal medyada paylaştı. Takipçilerinin gözünden kaçmayan bir detay ise Subaşı'nın boynundaki haç işlemeli şık kolyeydi.

Bir hayranının, "Kolye aksesuar mı yoksa manevi duruşun mu?" şeklindeki sorusuna Subaşı, "aksesuar" diye cevap vererek konuyu netleştirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.