Teoman'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a övgü dolu sözler

Teoman'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a övgü dolu sözler
Ünlü rockçı Teoman, geçtiğimiz gün TV100'ün sevilen programlarından birisi olan Candaş Tolga Işık ile Az Önce Konuştum'un konuğu oldu. Teoman, burada yaptığı konuşmasında Gürsel Birsel ile 30 yıldır arkadaş olduğunu belirterek, yaşanan utanç verici bir olayını anlattı. Teoman, "Erdoğan'ın öyle bir karizması var ki.. Ortaya çıktığında birçok insanı peşinden sürükleyebilir." şeklinde ifadeler kullanarak Cumhurbaşkanı Erdoğan>'a övgüler yağdırdı..

TV100'ün sevilen programlarından biri olan Candaş Tolga Işık'ın hazırlayıp sunduğu Candaş Tolga Işık ile Az Önce Konuştum da bu hafta ünkü rockçı Teoman konuk olarak yer aldı. Teoman, Candaş Tolga Işık'ın kendisine sorduğu sorulasrı yanıtlarken çok samimi itiraflarda da bulundu.

Uzun zamandır yapay zekayla ilgilendiğini belirten Teoman, "Bu trendi iki yıl önce görmüştüm." derken Cumhurbaşkanı Erdoğan'a övgü dolu sözler de sıraladı. Teoman'ın konuşmasından öne çıkanlar şu şekilde;

"KİTABIMIN İÇERİĞİNE BENDEKİ GICIKLIKLARI KOYDUM"

Teoman'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a övgü dolu sözler

“İnsanların bu kitabı alırken eğlenmelerini istiyorum; bazıları felsefi derinlik için, bazıları edebi yönler için, bazıları da zeka ve mizah için. Timur diye bir karakter yarattım, o ben değilim, o ben yaratmadım, dünyanın en sıkıcı adamını yarattım, içine sinir bozucu şeyleri koydum ama abarttım.

Candaş Tolga Işık: Timur karakteri nasıl yaratıldı?

Aslında ilk başta o da benim gibi bütün gün hiçbir şey yapmayan, sıkılmış bir adamdı. Sonra onu 46 yaşındaki adama dönüştürdüğümde, onu geri itip garip pozisyonlara sokmaya başladığımda asıl eğlenceli kısım başladı.

Candaş Tolga Işık: Roman yazmak büyük bir disiplin işidir değil mi?

Bana çok uygun değildi. Aslında romancı ile yazar çok farklı şeylerdir. Yazar olmayı hayal ederek büyüdüm ama o zamanlar insanlar romantik yazar imajını seviyorlardı. O zamanlar bunun aslında inanılmaz derecede zorlu bir konu olduğunu, hayatınızı adadığınız inanılmaz tutkular ve karmaşıklıkla karşılaştığınızı fark etmemiştim. Ben bir golcüyüm, uzun vadede böyle şeyler yapamam.

Görüyorsunuz, yazarken kendimi bazı saçma fikirlere sahip buluyorum. Orada gördüğüm kişiye de başvuruyorum. Şu anda hiçbir aptalca fikrim yok ama eskiden saçma ve tamamen saçma fikirleri olan Teoman'ı seviyorum. O komik bir adam.

Yapay Zeka sorunu dünya çapında gündeme getiriliyor ve tartışılıyor.

 2 yıldır okuyorum. Bu trendi 2 yıl önce görmüştüm.

"SPORA BAŞLADIĞIMDA SPOR KOÇUMA YORMAMASINI SÖYLEDİM"

Candaş Tolga Işık: Spor yapmaya başladığınızda spor antrenörünüze “Beni yorma” dediniz. Abi, neden spor salonuna gidiyorsun?

Çünkü işini iyi yapmak için şunu değiştireyim diyorlar, seni bir proje olarak görüyorlar, tatmin olacaklar, elbette hissedecekler, onların düşüncesi bu, işini iyi yapan biri ama ben söyledim. spor antrenörüme; "Benim arzularım farklı şeyler', beni yormadan çok iyi çalışıyoruz." dedim.

Candaş Tolga Işık: Şu sıralar sizi en çok rahatsız eden şey nedir?

Sıkılmıyorum, aslında düşünüyorum. Şimdi iyi bir konumdayım. Pandemi sonrası kendime, beni üreten ve para kazandırmayan bir organizasyonu yönetirken, istediğim kişi olabilmek için rahatsızlık veren ne varsa onu yapmalıyım dedim.

"ERDOĞAN’IN KARİZMATİK GÜCÜ VAR"

Erdoğan'ın öyle bir karizması var ki. Ortaya çıktığında pek çok insanı peşinden çekebilecek.

Candaş Tolga Işık: Rock yıldızı olmakla şarkıcı olmak arasında olan fark ne?

Rock yıldızı farklı bir karakter, kişiliği de farklı. Hayata bakış açıları da farklı, kendimi öyle göstermek istemem ama uzlaşmaz kişilik yaratıyorsunuz. Sırf kibirli olmak için arkadaşlarımla rock yıldızı oldum diye şaka yapıyorum.

"VERİLER ELİMDE OLMAZSA ANALİZ YAPMAM"

Beni en çok rahatsız eden, kendilerini entelektüel sanan cahil insanlardır. Hiçbir şey bilmiyorum derken bilmediğim o kadar çok şey var ki demek istiyorum. Neyse bu konuları ben seçmedim.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.