Urla'da Klasik Otomobil Şöleni yoğun ilgiyle karşılandı

Urla'da Klasik Otomobil Şöleni yoğun ilgiyle karşılandı
Urla'daki 12. Klasik Otomobil Şöleni'nde Barış Manço'nun Cadillac'i ve iddia edilen Zeki Müren'in Chevrolet'i sergileniyor. Etkinlikte 150 kişi klasik otomobilleriyle katıldı. İzmir Klasik Otomobilciler Derneği'nin düzenlediği etkinlikte, İzmir dışından da katılım oldu.

Urla ilçesinde düzenlenen 12. Klasik Otomobil Şöleni'nde Barış Manço'nun kullandığı 1963 model Cadillac ve iddia edilen Zeki Müren'in 1955 model Chevrolet marka otomobiller sergileniyor. Şölende yaklaşık 150 kişi klasik otomobilleriyle katıldı. 

İzmir Klasik Otomobilciler Derneği etkinlik düzenledi

İzmir Klasik Otomobilciler Derneği ve Urla Belediyesi iş birliğinde gerçekleştirilen etkinlikte, vatandaşlar araçları inceledi ve bilgi aldı. Dernek Başkanı Engin Turşak, şenliğe salgın nedeniyle ara verdiklerini ancak bu yıl Urla'da düzenlediklerini belirtti. 

Urla'da Klasik Otomobil Şöleni yoğun ilgiyle karşılandı

İzmir dışı da katılım oldu

Etkinliğe İzmir dışından 5 ilden katılım olduğunu ifade eden Turşak, klasik otomobillerin heybeti ve büyük motorlarıyla sevildiğini vurguladı. Şölene katılan Murat Demirel, Barış Manço'nun kullandığı Cadillac'i satın alarak restore ettiğini ve bunun bir gurur kaynağı olduğunu söyledi. Zeki Müren'in Chevrolet'i ise Malik Çoban tarafından sergileniyor. Çoban, aracı 2020 yılında satın aldığını ve büyük bir özenle restore ettiğini belirtti. "12. Klasik Otomobil Şöleni" yarın sona erecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.