Wanda Nara, yaptığı paylaşımla Icardi'yi terk etti

Wanda Nara, yaptığı paylaşımla Icardi'yi terk etti
Wanda Nara ve Icardi boşanıyor! Tüm detaylar haberimizde.

Sosyal medyanın en çok konuşulan ikilisi ayrıldı! Wanda Nara'nın paylaşımıyla doğrulandı! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

WANDA NARA VE ICARDI BOŞANIYOR

Sarı kırmızılı takımın gözde isimlerinden Mauro Icardi ile eşi Wanda Nara'nın boşanacağı iddia edilmişti. Çiftin birbirini takipten çıkması sonrasında iddialar kesinleşirken ilk paylaşım Wanda Nara'dan geldi. Wanda Nara sosyal medya hesabı üzerinden ayrılıkla ilgili şu paylaşımı yaptı; 'Sonlar ne kadar zor olursa benim için de o kadar zor. Televizyonu açmam veya gerçek olmayan iddiaları görmem gerekiyor. Ama bunu kabul ediyorum. 

wanda nara icardi boşanıyor

Çünkü bu benim sorunumun ve kim olduğumun parçası. Ayrılığa karar verdim ama Mauro ile aile olmaktan vazgeçmiyoruz. Aşk varken bin kere daha denemek hata değildi. Hiçbir şeyden pişman olmadım. Bu ilişkiye hayatımın en güzel senelerini verdim ama bugün yalnız devam etmem gerekiyor. Suçlayacak hiç kimse yok ve üçüncü şahıslar yok. Aramızdaki şey her zaman dışarıdan daha güçlüydü. Önceliğim her zaman çocuklarım oldu. Bugün her zamankinden de daha çok. Saygınız için teşekkür ediyorum.' 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.