Beşiktaş, Rafa Silva transferini KAP'a bildirdi

Beşiktaş, Rafa Silva transferini KAP'a bildirdi
Rafa Silva Beşiktaş'a katıldı! Peki ne kadar maaş alacak? Sözleşme süresi ne kadar? Cevaplar haberimizde...

Beşiktaş, transfer döneminde büyük bir hamle yaparak Portekizli yıldız futbolcu Rafa Silva'yı kadrosuna kattı. Siyah-beyazlı kulüp, KAP'a yaptığı bildirimde, Rafa Silva ile 1 Temmuz 2024 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere, 2026-2027 sezonu sonuna kadar 3 yıllık bir sözleşme imzalandığını duyurdu. Bu anlaşma kapsamında oyuncuya her sezon için 6 milyon euro garanti maaş ödenecek.

Beşiktaş'ın Rafa Silva transferi, taraftarlar ve futbol camiasında büyük bir heyecan yarattı. Portekizli orta saha oyuncusu, Benfica'da sergilediği üstün performansla dikkat çekmiş ve Avrupa'nın birçok büyük kulübünün radarına girmişti. Ancak Beşiktaş, hızlı ve kararlı bir şekilde hareket ederek yıldız oyuncuyu kadrosuna katmayı başardı.

rafa silva

Rafa Silva'nın Beşiktaş'tan alacağı yıllık 6 milyon euro maaş, transferin en çok konuşulan detaylarından biri oldu. Bu rakam, Beşiktaş tarihinde bir oyuncuya ödenecek en yüksek maaşlardan biri olarak kayıtlara geçti. Siyah-beyazlı kulüp, bu yüksek maliyetli transferle birlikte şampiyonluk hedefini bir kez daha vurgulamış oldu.

Beşiktaş, Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yaptığı bildirimde şu ifadelere yer verdi:

"Profesyonel Futbolcu Rafael Alexandre Fernandes Ferreira da Silva'nın transferi konusunda, oyuncu ile 1 Temmuz 2024 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere, 2026-2027 sezonu sonuna kadar üç yıllık sözleşme imzalanmıştır. Oyuncuya her sezon için 6.000.000 Avro garanti ücret ödenecektir."

rafa silva

Rafa Silva'nın transferi, Beşiktaş'ın yeni sezonda büyük hedefler peşinde olduğunun bir göstergesi olarak yorumlanıyor. Hem ligde hem de Avrupa kupalarında iddialı bir performans sergilemek isteyen Beşiktaş, kadrosunu güçlendirmek adına önemli bir adım attı. Rafa Silva'nın takıma katılmasıyla birlikte, Beşiktaş'ın oyun gücünün ve hücum potansiyelinin önemli ölçüde artması bekleniyor.

Beşiktaş, Rafa Silva transferiyle taraftarlarına büyük bir heyecan yaşattı ve yeni sezon öncesi önemli bir güç kazandı. Portekizli yıldızın siyah-beyazlı forma altında göstereceği performans merakla bekleniyor. Beşiktaş, bu transferle birlikte hem Süper Lig'de hem de Avrupa'da ses getirecek bir takım olma yolunda önemli bir adım attı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.