Borussia Dortmund Ferdi Kadıoğlu hakkında kararını verdi

Borussia Dortmund Ferdi Kadıoğlu hakkında kararını verdi
Ferdi Kadıoğlu yeni dönemde hangi takımın formasını giyecek? Transfer sürecinde çekişmeler devam ediyor. İşte ayrıntılar...

Fenerbahçe'nin genç yeteneği Ferdi Kadıoğlu'nun transfer serüveni, Avrupa'nın önde gelen kulüpleri arasında heyecan yaratmaya devam ediyor. EURO 2024'te gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Kadıoğlu, özellikle Borussia Dortmund ve Juventus'un radarında yer alıyor.

Alman basınından Sky'ın bildirdiğine göre, Borussia Dortmund'un transfer için Fenerbahçe'nin talep ettiği bedeli yüksek bulması nedeniyle oyuncudan vazgeçtiği belirtiliyor. Fenerbahçe, Kadıoğlu için 30 milyon Euro'dan aşağı bir bedel düşünmüyor.

Diğer yandan Juventus, transfer için Weston McKennie takasını önermeye hazırlanıyor. Calciomercato'nun raporlarına göre, İtalyan devi, Kadıoğlu'nu kadrosuna katmak için bu adımı atmaya kararlı.

ferdi kadıoğlu

Ferdi Kadıoğlu, 2018-2019 sezonunda NEC Nijmegen'den Fenerbahçe'ye transfer olmuş ve sarı-lacivertli formayla 199 maça çıkarak 17 gol atıp 22 asist yapmıştı. 24 yaşındaki oyuncunun kariyeri, genç yaşına rağmen gösterdiği performansla dikkat çekiyor ve Avrupa'nın önde gelen kulüpleri arasında transfer piyasasında önemli bir yer edinmiş durumda.

Transfer sürecindeki gelişmeler yakından takip edilmeye devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.