Christiano Ronaldo futbolu neden bırakmadığını açıkladı

Christiano Ronaldo futbolu neden bırakmadığını açıkladı
Cristiano Ronaldo futbolu bırakıyor mu? Yaptığı açıklamalar hayranlarını heyecanlandırdı! İşte ayrıntılar...

Portekizli futbol yıldızı Cristiano Ronaldo, futbol kariyerine devam etme kararının ardındaki asıl sebebi açıkladı. Eski futbolcu Adrian Mutu'nun aktardığına göre, Ronaldo'nun 39 yaşında olmasına rağmen motivasyonu, oğlu Cristiano Jr. ile aynı takımda resmi bir maç oynamak istemesinden kaynaklanıyor.

Suudi Arabistan'ın Al-Nassr takımında forma giyen Ronaldo, geçtiğimiz mayıs ayında Mutu ile yaptığı görüşmede, bu hedefi gerçekleştirmek için futbolu bırakmamaya kararlı olduğunu belirtti. Ronaldo'nun oğlu, Al-Nassr'ın genç takımlarında forma giyiyor ve bu durum, babasının futbol yolculuğunu bir süre daha sürdürmesini sağlıyor.

Mutu, "Ronaldo'nun asıl motivasyonu bu. Oğluyla birlikte resmi bir maçta yer almak istiyor ve bu hedefi için çalışıyor. Al-Nassr'da bu mümkün, eğer başka bir takımda olsaydı durum daha farklı olabilirdi" şeklinde konuştu.

ronaldo

Cristiano Ronaldo Jr., 17 Haziran 2010 doğumlu olup şu anda 14 yaşında. Babasıyla aynı formayı giyme arzusu, Ronaldo'nun futbol sevdasını ve kariyerine devam etme isteğini güçlendiriyor.

Ronaldo'nun bu kararı, futbol dünyasında uzun yıllardır devam eden bir kariyerin arkasındaki duygusal ve ailevi motivasyonun güçlü bir göstergesi olarak ön plana çıkıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.