Galatasaray Petrol Ofisi, Slavia Prag ile Berabere Kaldı

Galatasaray Petrol Ofisi, Slavia Prag ile Berabere Kaldı
Galatasaray Petrol Ofisi, Slavia Prag’la oynadığı maçtan 2-2’lik sonuçla ayrıldı. Teknik direktör Metin Ülgen, turu geçmek için mücadele edeceklerini belirtti.

Galatasaray Petrol Ofisi'nin Hedefi Turu Geçmek

UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi 2. eleme ilk maçında, Galatasaray Petrol Ofisi ile Çek temsilcisi Slavia Prag karşı karşıya geldi. Maçın ardından teknik direktör Metin Ülgen, takımının deplasmandaki rövanş için iyi bir şekilde hazırlanacağını vurguladı.

Rakibin Güçlü Yönleri

Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı'nda 2-2 sona eren maçın ardından Ülgen, "Rakip duran toplarda oldukça etkili. Çalıştığımız yerden iki gol yedik, oyuncularımıza uyarılarda bulunduk ama işin bir yönü de oyunda gösterdiğimiz iyi performanstır. 2-0 öne geçtik, ama son dakikada yaşadığımız golle beraberlik elde ettik. Çok üzgünüz, bu maçı kazanabilirdik" dedi.

Rövanş için Hedef Belirlendi

Ülgen, rövanş mücadelesi için umutlu konuşarak, "Slavia Prag, tecrübeli ve sürekli oynayan bir takım. Ancak biz iyi bir oyun sergiledik, bu deneyimi geliştireceğiz. Duran toplarına önlem alarak, akan oyunda eleme şansımız bulunuyor. Rövanşta kazanmak istiyoruz" şeklinde konuştu.

Taraftar Desteği Önemli

Avrupa'da Türk takımları, taraftarlarının desteğiyle öne çıkıyor. Ülgen, "Biliyoruz ki, taraftarımız orada da bizi yalnız bırakmayacak. Ne olursa olsun, deplasmandaki maça bu inançla gideceğiz ve turu geçmeyi hedefliyoruz" dedi.

Galatasaray Petrol Ofisi Kadın Futbol Takımı, UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi 2. eleme turu ilk...

Galatasaray Petrol Ofisi Kadın Futbol Takımı, UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi 2. eleme turu ilk maçında Çekya'nın Slavia Prag ekibiyle Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı'nda karşılaştı. Galatasaray Petrol Ofisi Teknik Direktörü Metin Ülgen, maçın ardından AA muhabirinin sorularını yanıtladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.