Lucas Torreira'dan Boca Juniors'a Transfer Bombası!

Lucas Torreira'dan Boca Juniors'a Transfer Bombası!
Lucas Torreira'dan Boca Juniors'a Transfer Bombası!

Galatasaray’ın yıldız orta saha oyuncusu Lucas Torreira için Arjantin'den çarpıcı bir transfer iddiası gündeme geldi. Arjantinli gazeteci Damian Rancez, 28 yaşındaki Uruguaylı futbolcunun Boca Juniors'a katılma sürecinin olumlu ilerlediğini bildirdi. Rancez, "Torreira'nın Boca Juniors'ta oynaması için her şey yolunda. Başkan Juan Roman Riquelme, onun transferini değerlendiriyor ve Leandro Paredes'e kıyasla gelme olasılığı daha yüksek" ifadelerini kullandı.

Torreira daha önce, Galatasaray'ın Avrupa'daki son durağı olabileceğini ve bir gün Boca Juniors'ta oynamak istediğini dile getirmişti. Uruguaylı oyuncunun, Boca Juniors ile iyi ilişkiler içinde olduğu ve başkan Riquelme ile Edinson Cavani ile görüşmeler gerçekleştirdiği de belirtildi.

Galatasaray formasıyla 93 maçta 2 gol ve 8 asistle takımına katkı sağlayan Torreira, bu süreçte 3 kupa kazanmayı başardı. Şu anki piyasa değeri 15 milyon Euro olarak gösterilen futbolcunun, sarı-kırmızılılarla olan sözleşmesi 2026 yılına kadar devam ediyor. Bu gelişmeler, futbol dünyasında büyük bir heyecan yarattı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.