Okan Buruk o ismin satışına onay verdi

Okan Buruk o ismin satışına onay verdi
Sezonu Aston Villa'da kiralık geçiren, ayrıca Galatasaray'a dönme hazırlığı da yapan Nicolo Zaniolo, geleceğine ilişkin bazı önemli açıklamalar yaptı. Kariyerini Galatasaray'da sürdürmek istemediğini açıkça belirten ve Okan Buruk'tan transferine ilişkin kolaylık isteyen Nicolo Zaniolo, Serie A'da oynamak istediğini de ifade etti. Bir kez daha Galatasaray'ı kafasında bitiren Zaniolo, Atalanta'ya imza atacağı konuluyor.

Yeni sezona iyi derecede başlamak için transfer hazırlıklarına devam eden Okan Buruk, sezonu Aston Villa'da kiralık geçiren Nicolo Zaniolo'nun veda isteği karşısında şaşkınlığa uğradı.

Galatasaray kadrosuna büyük umutlarla eklenen ve Okan Buruk'un bu sezon planlarına dahil etmek istediği Nicolo Zaniolo, sarı-kırmızılı kulüpte işinin bittiğini söyledi. Kariyerini Galatasaray'da sürdürmek istemediğini açıkça belirten ve İtalya'ya dönmek istediğinde ısrar eden Nicolo Zaniolo, kulübün transferini kolaylaştırmasını beklediğini açıkladı.

Okan Buruk o ismin satışına onay verdi

Bu açıklamaların ardından Okan Buruk, Nicolo Zaniolo'nun takımdan derhal gitmesi gerektiğini ve Atalanta'nın Zaniolo için yapmış olduğu teklifinin kabul edilmesini yönetim kuruluna bildirdi.

Galatasaray'da 12 maça çıkan Nicolo Zaniolo, 5 gol ve 1 asist kaydetti. Şu anki değeri 20 milyon euro olan Nicolo Zaniolo'nun Galatasaray ile 2027'ye kadar sözleşmesi var.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.