Rade Krunic, Fenerbahçe formasından vazgeçti

Rade Krunic, Fenerbahçe formasından vazgeçti
F.Bahçe'de yeni sezon transfer planları tüm hızıyla sürüyor. Bu bakımdan koyu sarı-yeşilli takımda, geçen sezonun devre arasında İtalyan devi Milan'dan transfer edilen Rade Krunic ile ilgili sıcak bir gelişme yaşanıyor. İşte detaylar...

Bu noktada F.Bahçe'nin geçen sezonun ilk yarısında Milan'dan kadrosuna kattığı Bosnalı orta saha oyuncusu Rade Krunic ile ilgili önemli bir gelişme yaşandı. Detaylar haberimizde...

di

FENERBAHÇE FORMASINI ARTIK GİYMEYECEĞİM DEDİ, MOURİNHO BİLE İKNA EDEMEDİ. İLK 11'DEKİ YERİ HAZIRDI

Fenerbahçe'nin büyük umutlarla kadrosuna kattığı Rade Krunic, ayrılma kararıyla koyu sarı-yeşilli kulübe büyük bir sürpriz yaşattı. Henüz Türkiye'ye alışamayan ve İtalya'ya dönmek isteyen Rade Krunic formasından ayrılma kararı alırken, Jose Mourinho bile bu tecrübeli ismi bu kararından vazgeçiremedi. Rade Krunic'in menajerini bilgilendirdiği ve kendisinden İtalya'nın tekliflerini değerlendirmesini istediği biliniyor.

Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, Milan'dan kadrosuna kattığı Rade Krunic'le ilgili haberle sarsıldı.

Geçtiğimiz sezon kiralık olarak forma giyen ve resmi takıma katılan Rade Krunic, Türkiye'deki hayata alışamadığı için İtalya'ya dönme kararı aldı. Dünkü Hajduk Split maçına katılmasına rağmen kafasında Fenerbahçe'yi bitiren Rade Krunic'i teknik direktör José Mourinho bile ikna edemedi. Rade Krunic'in geçen sezon taraftarların kendisine verdiği sert tepkilere de kızdığı söyleniyor.

Fenerbahçe'den ayrılıp İtalya'ya dönmeyi düşünen Rade Krunic'in menajerinden gelen teklifleri değerlendirmesini istediği biliniyor. Geçtiğimiz sezon F.Bahçe'de 15 maça çıktı ve 1 asist yaptı. Rade Krunic'in mevcut piyasa değerinin 6 milyon euro olduğu tahmin ediliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.