ChatGPT'nin ses modu özelliği ertelendi

ChatGPT'nin ses modu özelliği ertelendi
OpenAI, ChatGPT'nin beklenen "Ses Modu" fonksiyonunun lansmanını, karşılaşılan teknik aksaklıklar sebebiyle Temmuz'a ertelemek zorunda kaldı.

Yapay zeka alanında çığır açan ChatGPT'nin en son güncellemesi, bir takım gecikmelerle karşılaştı. İlk etapta Haziran ayının sonlarına doğru kullanıma sunulması hedeflenen "Ses Modu" özelliği, içerik tespit kabiliyetlerini ilerletmek ve kullanıcı tecrübesini iyileştirmek için tasarlanmıştı.

chat gpt

Öncelikle Plus Üyeler Deneyimleyecek

OpenAI, ChatGPT'nin "Ses Modu" özelliğini ilk olarak Plus aboneleri arasından seçilecek küçük bir kullanıcı grubuna sunmayı ve onlardan alınacak geri bildirimlerle iyileştirmeler yapmayı planlıyordu. Bu özellik, resmi olarak duyurulmadan önce test edilecek ve daha sonra sonbahar aylarında geniş kitlelere açılacaktı. Ayrıca, OpenAI'nin bu güncellemeyle birlikte video ve ekran paylaşımı gibi yeni özellikleri de devreye sokmayı hedeflediği belirtiliyor.

Ne var ki, beklenen tarihte bu yenilikleri kullanıma sunma planları teknik zorluklar nedeniyle sekteye uğradı.

Bu gelişme, OpenAI'nin ChatGPT ile kullanıcıların daha dinamik ve etkileşimli bir tecrübe elde etmelerini amaçladığını gösteriyor. "Ses Modu" ile metin tabanlı diyalogların ötesine geçilerek, kullanıcıların doğal dilde iletişim kurmalarına imkan sağlanacak. Bu yenilik, özellikle iş dünyası toplantıları, eğitim seansları ve benzeri iletişim gerektiren durumlar için faydalı olabilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.