Afyonkarahisar'da Trajik Kaza: Üç Kişi Hayatını Kaybetti

Afyonkarahisar'da Trajik Kaza: Üç Kişi Hayatını Kaybetti
Afyonkarahisar'daki trafik kazasında hayatını kaybeden üç kişi, Eskişehir'de düzenlenen cenaze töreniyle uğurlandı.

Afyonkarahisar'daki Trafik Kazası Sonrası Cenaze Töreni

Afyonkarahisar'ın Emirdağ ilçesinde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden üç kişinin cenazeleri, Eskişehir'de gözyaşlarıyla uğurlandı.

Üç Kişinin Cenazesi Toprağa Verildi

Emirdağ'ın Salihler köyü yakınlarında bir tır ile otomobilin çarpışması sonucu yaşamını yitiren Nurcan Belyurt, annesi Gülüzar Belyurt (48) ve dedesi Fethi Belyurt'un (84) cenazeleri, Eskişehir'in 71 Evler Mahallesi'nde bulunan Zümrüt Camisi'ne getirildi.

Gülüzar Belyurt'un Eşi Taziyeleri Kabul Etti

Cenaze namazından önce Gülüzar Belyurt'un eşi Adem Belyurt, taziyeleri kabul etti. Helallik alınmasının ardından öğle namazının ardından düzenlenen cenaze namazında aile yakınları bir araya geldi.

Cenaze Törenine Katılım

Öğle namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrası Belyurt ailesinin üç ferdi, Eskişehir'deki Asri Mezarlığı'na defnedildi. Cenaze törenine çok sayıda aile üyesi ile Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt ve bölge sakinleri katıldı.

Trafik Kazasının Detayları

Kaza, dün akşam saatlerinde H.A. (56) yönetimindeki 03 AAC 933 plakalı tırın, Salihler köyü yakınlarında, karşı yönden gelen Nurcan Belyurt'un kullandığı 26 PY 170 plakalı otomobille çarpışması sonucu meydana geldi. Kazada Nurcan Belyurt ve yanında bulunan Fethi Belyurt yaşamını yitirdi. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Gülüzar Belyurt ise müdahalelere rağmen kurtarılamadı, kardeşi Lokman Belyurt (40) ise tedavi altında kalmaya devam ediyor.

Tır Sürücüsü Gözaltında

Olayın ardından tır sürücüsü H.A., jandarma ekipleri tarafından gözaltına alınarak olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Afyonkarahisar'ın Emirdağ ilçesinde tır ile otomobilin çarpışması sonucu 3 kişi yaşamını yitirdi...

Afyonkarahisar'ın Emirdağ ilçesinde tır ile otomobilin çarpışması sonucu 3 kişi yaşamını yitirdi, 1 kişi ağır yaralandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.