Alperen Ocakları İstanbul'da Şehit Polis Yılmaz İçin Protesto Düzenledi

Alperen Ocakları İstanbul'da Şehit Polis Yılmaz İçin Protesto Düzenledi
Alperen Ocakları, polis memuru Şeyda Yılmaz'ın şehit edilmesini protesto etti ve idam cezası talebinde bulundu.

İstanbul'da Şehit Polis Yılmaz İçin Protesto

Alperen Ocakları İstanbul İl Başkanlığı, geçtiğimiz gün şehit edilen polis memuru Şeyda Yılmaz'ın anısını yaşatmak ve adalet talebinde bulunmak amacıyla Ümraniye'de bir protesto düzenledi.

Protesto Eylemi

Protesto, Beyoğlu Şişhane Metro çıkışında gerçekleştirilen bir etkinlik ile yapıldı. Burada toplanan grup, çeşitli pankartlar açarak sloganlar attı ve temsili bir darağacı kurarak dikkat çekti.

Erdal Taşkın'dan Sert Açıklamalar

Etkinlikte basın açıklaması gerçekleştiren Alperen Ocakları İstanbul İl Başkan Vekili Erdal Taşkın, "Dün şehit edilen Şeyda Yılmaz polisimizin ve tüm şehitlerimizin kanının yerde kalmaması için adaletin tam anlamıyla sağlanması, idamın geri getirilmesiyle mümkündür," dedi. Taşkın, insan hakları savunucularının teröristlere koruma sağlamasından da rahatsız olduğunu dile getirdi.

Başkan Balcı'nın Mesajı

Alperen Ocakları İstanbul İl Başkanı Hasan Balcı, şehit polis memuru Yılmaz için Allah'tan rahmet diledi. Balcı, Yılmaz'ın ailesine ve Türk Polis Teşkilatı'na başsağlığı diledi.

Bu tür olayların yaşanmaması için devletin gerekli önlemleri alması gerektiğini vurgulayan Taşkın, toplumun huzuru ve güvenliği için mücadele edeceklerinin altını çizdi.

Alperen Ocakları İstanbul İl Başkanlığı üyeleri, Ümraniye'de motosiklet hırsızlığı suçundan...

Alperen Ocakları İstanbul İl Başkanlığı üyeleri, Ümraniye'de motosiklet hırsızlığı suçundan yakalanan şüphelinin, kaçmasının ardından yaşanan arbede sırasında silahla ateş açması sonucu polis memuru Şeyda Yılmaz'ın şehit edilmesini protesto etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.