Aydın'da 4 Ton Sahte Zeytinyağı Operasyonu

Aydın'da 4 Ton Sahte Zeytinyağı Operasyonu
Aydın'da düzenlenen operasyonda 3 ton 980 kilogram sahte zeytinyağı ele geçirilirken, şüpheliye 680 bin lira ceza kesildi.

Aydın'da Sahte Zeytinyağı Operasyonu

Aydın'da gerçekleştirilen bir operasyon sonucu 3 ton 980 kilogram sahte zeytinyağı ele geçirildi. Yerel otoriteler, şüpheliye 680 bin lira para cezası uyguladı.

Operasyon Detayları

Aydın Valiliği'nin açıklamasına göre, İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Efeler ilçesinde M.E. isimli şüphelinin ikametine baskın düzenledi.

Zeytinyağının Sahte Olduğu Tespit Edildi

Yapılan operasyonda toplanan zeytinyağları üzerinde yapılan analizler, ürünlerin sahte olduğunu ortaya koydu. Şüphelinin, sahte zeytinyağlarını Bursa ve İstanbul gibi illere satmayı planladığı bildirildi.

Sonuç ve Cezai İşlem

Yasalara aykırı bir şekilde satış yapmak isteyen şüpheliye, 680 bin lira idari para cezası uygulandı. Olay, Aydın’da sahte ürünlerin satışının önüne geçilmesi adına önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

Aydın'ın Efeler ilçesinde, 3 ton 980 kilogram sahte zeytinyağı ele geçirildi, şüpheliye 680 bin...

Aydın'ın Efeler ilçesinde, 3 ton 980 kilogram sahte zeytinyağı ele geçirildi, şüpheliye 680 bin lira idari para cezası kesildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.