Balçova Belediyesi belediye hizmetlerine ulaşımı kolaylaştırıyor

Balçova Belediyesi belediye hizmetlerine ulaşımı kolaylaştırıyor
Balçova Belediyesi, hizmetlere erişim kolaylığı sağlamak amacıyla Halkla İlişkiler Birimi ile çalışmalarına hız kazandırdı. Belediye Başkanı Onur Yiğit'in talimatları doğrultusunda, bu birim güçlendirilerek, vatandaşa hızlı çözüm ve kaliteli hizmet sunmayı amaçlayan bir model oluşturuldu.

Halkla İlişkiler Birimi, vatandaşların, sivil toplum kuruluşlarının ve esnafın belediye ile kesintisiz iletişim kurabilmesini sağlıyor. Gelen şikayet, talep ve öneriler, telefon, mesaj, e-posta, web sitesi ve sosyal medya kanalları üzerinden ilgili müdürlüklere aktarılıyor. Acil durumlarda saha ekiplerini harekete geçiren bu birim, ayrıca Balçova Kaymakamlığı ve İzmir Büyükşehir Belediyesi ile de temas sağlıyor. Gazi ve şehit aileleriyle sürekli iletişimde olan birim, bu ailelerin taleplerine hızlı yanıt veriyor.

BALÇOVA BELEDİYESİ

BAŞKAN YİĞİT: “ULAŞILABİLİR BİR BELEDİYE OLMAYI HEDEFLİYORUZ”

Balçova’da ikamet eden 110 gazi ve şehit ailesiyle de sürekli irtibatta olan Halkla İlişkiler Birimi, bu ailelerin isteklerini karşılamak için çalışmalarını sürdürüyor. Belediye Başkanı Onur Yiğit, "Vatandaşlarımızın sorunlarını hızlıca çözmek ve muhatap bulmalarını sağlamak en büyük hedefimizdir. Balçova'yı daha yaşanabilir, daha temiz ve daha güzel bir yer yapmak için gece gündüz çalışıyoruz ve bu yolda ilerlemeye devam edeceğiz," diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.