Başkan Ekşi vergi dairesi personellerine baklava ve limonata ikram etti

Başkan Ekşi vergi dairesi personellerine baklava ve limonata ikram etti
Başkan Eşki, en önemli vatandaşlık görevlerinden olan vergi ödeme konusunda büyük duyarlılık gösteren Bornovalılara ve tahakkuk döneminde yoğun bir şekilde çalışan personele baklava ve limonata ikram etti.

Bornovalıların vergi ödeme konusundaki duyarlılığına vurgu yaparak, bu önemli vatandaşlık görevine katkılarından dolayı teşekkür eden Başkan Eşki, vergi tahakkuk döneminde yoğun bir şekilde çalışan personele baklava ve limonata ikram etti. İşte diğer detaylar...

baklama limonata

BORNOVALILARIN VERGİ ÖDEME KONUSUNDAKİ DUYARLILIĞINA  BAŞKANDAN VURGU 

Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, 31 Mayıs'ta sona erecek emlak, çevre temizlik ve ilan reklam vergilerinin 1. taksit ödemeleri için Mali İşler Müdürlüğü veznesini ziyaret etti. Yoğun çalışma temposunda hafta sonları dahil mesai harcayan çalışma arkadaşlarına destek verdi ve kolaylık diledi.

Büyükpark içerisinde bulunan Mali Hizmetler Müdürlüğü binası önünde sıra bekleyen Bornovalılarla kısa bir süre sohbet eden Başkan Eşki, yoğun çalışma temposunda olan mesai arkadaşlarının çabalarını takdir etti. Eşki, "Bu dönemlerde mesai arkadaşlarımızın yoğun bir şekilde çalıştığını görüyoruz. Onlara moral vermek ve enerji katmak için vergi ödeme konusunda her zaman hassas olan Bornovalılara teşekkür etmek istedik. Bornovalıların ödediği her vergi miktarı, Bornova'ya sağlanacak hizmetler olarak geri dönecektir" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.