Başkan Ünsal söz verdi: Karşıyaka'da koku sorunu tarihe karışacak

Başkan Ünsal söz verdi: Karşıyaka'da koku sorunu tarihe karışacak
Karşıyaka Belediye Başkanı Ünsal ve İZSU Genel Müdürü Erdoğan, saha incelemesi sonrasında altyapı sorunlarına acil çözümler üretmek için harekete geçti. İlgili kurumlarla iş birliği içinde, kentin yaşam kalitesini artırmak için kararlılıkla çalışıyorlar.

Karşıyaka Belediye Başkanı Yıldız Ünsal ve İZSU Genel Müdürü Gürkan Erdoğan, geçtiğimiz hafta sonu, belediyenin çalışma ekipleriyle bir araya gelerek kentteki sorunları ve ihtiyaçları değerlendirdi. Başkan Ünsal, özellikle kış aylarında yaşanan altyapı sorunlarının çözümü için öncelikli adımlar atmaya kararlı olduklarını belirtti. İZSU Genel Müdürü Erdoğan ise bu tür toplantıların, kentin yaşam kalitesini artırmak adına önemli olduğunu vurguladı.

Saha incelenmesi için harekete geçildi

Toplantının ardından Başkan Ünsal ve Genel Müdür Erdoğan, saha incelemesi yapmak üzere harekete geçti. Bostanlı Deresi'nden başlayan gezi, Mavişehir'deki deşarj istasyonu, Ordu Bulvarı ve Cumhuriyet Mahallesi'ni kapsadı. Bu saha gezisi sırasında kritik altyapı sorunları ve çözüm yolları üzerine detaylı görüşmeler yapıldı.

Başkan Ünsal söz verdi: Karşıyaka'da koku sorunu tarihe karışacak

Ordu Bulvarı'ndaki yağmur suyu hattı projesi için acil uygulama kararı alındı. Bununla birlikte, Karşıyaka genelindeki yağmur suyu mazgallarının ve hatlarının temizliği için de hızlı bir şekilde harekete geçileceği açıklandı. Ayrıca, Bostanlı Deresi'nde yaşanan koku ve temizlik sorunları üzerinde çalışılarak kalıcı çözümler üretilmesi için kararlar alındı. Gezi sırasında planlanan yağmur suyu hatları ve denize deşarj noktaları da detaylı bir şekilde incelendi.

İZSU desteğine teşekkür edildi

Karşıyaka Belediye Başkanı Ünsal, ilçedeki tüm sorunların ve ihtiyaçların çözümü için ilgili kurumlarla iş birliği içinde hareket ettiklerini vurguladı. İzmir Büyükşehir Belediyesi ve İZSU'nun desteğine teşekkür ederek, sorunları çözmek adına kararlı olduklarını ifade etti. Ünsal, vatandaşların yaşam kalitesini artırmak ve kenti daha yaşanabilir hale getirmek için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.