Batman'da Asayiş Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

Batman'da Asayiş Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirildi
Vali Canalp, uyuşturucu operasyonlarının arttığını ve asayiş olaylarının aydınlatılma oranının yükseldiğini açıkladı.

Batman'da Asayiş Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

Batman'da, güvenlik güçlerinin uyuşturucuyla mücadelesi ve asayiş durumu hakkında önemli bilgiler paylaşan bir Asayiş Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirildi.

Vali Canalp'tan Önemli Açıklamalar

Toplantıya katılan Batman Valisi Ekrem Canalp, uyuşturucu operasyonlarını değerlendirerek, "Geçen yıl eylül ayında 152 şüpheli hakkında işlem yapılırken, bu yıl eylülde bu sayı 215'e yükseldi. Bu, mücadeledeki kararlılığımızı gösteriyor." dedi.

Uyuşturucuyla Mücadeledeki Başarılar

Canalp, 2023 yılı eylül ayında 140 uyuşturucu olayına müdahale edildiğini, bu yıl ise bu rakamın 202'ye çıktığını belirterek, elde ettikleri sonuçları son derece umut verici bulduğunu ifade etti.

Toplamda, bu yılın ilk dokuz ayında uyuşturucuya dönük 762 olaya müdahalede bulunulduğunu ve bu operasyonlar sonucunda 156 kişinin tutuklandığını da dile getirdi.

Asayiş Durumu ve Hırsızlık İstatistikleri

Vali Canalp, genel asayiş olaylarının aydınlatılma oranının %91'e ulaştığını, evden hırsızlık olaylarının ise %33'ten %17'ye düştüğünü vurguladı.

Geçen yıl eylül ayında aranan 264 kişinin yakalanırken, bu yıl bu sayının 376'ya çıktığına dikkat çeken Canalp, yılbaşından bu yana toplam 5,021 şahsın yakalandığını ve bunun geçen yıla göre %63'lük bir artış anlamına geldiğini sözlerine ekledi.

Batman'da "Asayiş Değerlendirme Toplantısı" gerçekleştirildi. Vali Ekrem Canalp (ortada)...

Batman'da "Asayiş Değerlendirme Toplantısı" gerçekleştirildi. Vali Ekrem Canalp (ortada), valilikteki toplantıda uyuşturucuyla mücadeleye ilişkin açıklamada bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.