Bayraklı Belediyesi sınavda başarılı olan öğrencilere ücretsiz kurs verecek

Bayraklı Belediyesi sınavda başarılı olan öğrencilere ücretsiz kurs verecek
Eğitim sektörüne yaptığı katkılar ve elde ettiği başarılarla dikkat çeken Bayraklı Belediyesi, 2024-2025 akademik yılı için Sosyal Etkinlik Merkezi'nde eğitim alacak yeni öğrencileri belirlemek amacıyla bir giriş sınavı gerçekleştirdi. Bu sınav, öğrencilere merkezde ücretsiz eğitim fırsatı sunuyor.

Bayraklı Belediyesi'nin Sosyal Etkinlik Merkezi, yeni eğitim yılı öncesinde öğrenci seçimi için sınav gerçekleştirdi. İki etapta yapılan bu sınava, toplamda bin 100 öğrenci katılım gösterdi. Gelecek dönemde 7., 8., 11. ve 12. sınıflar için öğrenci kabul edileceği açıklandı. Sınavı geçen öğrenciler, LGS ve YKS hazırlık kurslarına ücretsiz olarak katılma şansı elde ettiler. Detaylı bilgi almak isteyen öğrenciler, 0232 935 0 335 numarasını arayarak bilgi alabilirler.

gençlere destek

Bayraklı Belediyesi'nden Gençlere Ücretsiz Destek

Bayraklı Belediye Başkanı İrfan Önal, "Bayraklı’da sosyal etkinlik merkezimiz aracılığıyla çocuklarımızı hayal ettikleri okullarda eğitim alabilmeleri için ücretsiz olarak LGS ve YKS’ye hazırlıyoruz. Onların başarıları bizi mutlu etmeye yetiyor. Tüm öğrencilerimize eğitim hayatında başarılar diliyorum. Her zaman gençlerimizin destekçisi olmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.