Bucalılara müjde: Şirinyer Pazarı yeniden hizmet vermeye başlayacak

Bucalılara müjde: Şirinyer Pazarı yeniden hizmet vermeye başlayacak
Şirinyer Pazar Yeri, Pazar günü itibarıyla yeniden kuruluyor! Ayrıntılar haberimizde...

Buca'nın kalbi Şirinyer Pazarı, yeni yerinde Bucalılar için kapılarını açıyor! Şehrin gelişimine paralel olarak Buca Metrosu çalışmaları nedeniyle eski sahasından taşınan pazar, 14 Temmuz Pazar günü itibarıyla yeni adresinde yeniden hayat bulacak. Belediye Başkanı Görkem Duman'ın katılımıyla gerçekleşen kura çekimi, pazarcı esnafının heyecanını artırdı.

Yeni Şirinyer Pazar Yeri, eskisinden farksız ölçü ve düzenlemelerle 13 bin metrekarelik geniş bir alanda hizmet verecek. Her çarşamba ve pazar günü kurulacak olan pazar, Bucalılara kaliteli ürünler sunmaya devam edecek. Başkan Duman, pazarcı esnafına gösterdikleri hassasiyet için teşekkür ederek, "Yeni yerimizde, Şirinyer Pazarı'mızı daha da güçlendirerek hizmete devam edeceğiz" dedi.

şirinyer pazar

Buca Metrosu'nun inşası sırasında yaşanan geçici süreçlerin ardından Şirinyer Pazarı'nın yeniden kurulması, hem esnaf hem de alışverişe gelenler için sevindirici bir gelişme olarak karşılandı. Yeni pazar yerinin, Bucalılar için vazgeçilmez buluşma noktası olması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.