Bursa'da Hapis Cezası Bulunan Hükümlü Kahvehanede Okey Oynarken Yakalandı

Bursa'da Hapis Cezası Bulunan Hükümlü Kahvehanede Okey Oynarken Yakalandı
Bursa'da 15 yıl hapis cezası bulunan hükümlü, arkadaşlarıyla kahvehanede okey oynarken polis tarafından yakalandı.

Bursa'da Hükümlü Okey Oynarken Yakalandı

Bursa'da, çeşitli suçlardan dolayı kesinleşmiş 15 yıl 2 ay hapis cezası bulunan bir hükümlü, okey oynarken yakalandı. Hükümlünün, yakalanmamak için kardeşinin kimliğini kullandığı belirlendi.

Suçlardan Yargılanmıştı

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Aranan Şahıslar Büro Amirliği, "hırsızlık", "mala zarar verme", "nitelikli konut dokunulmazlığını ihlal etme", "bilişim dolandırıcılığı", "Ateşli Silahlar Kanunu'na muhalefet" ve "hizmeti kötüye kullanma" gibi suçlardan 15 yıl 2 ay hapis cezası olan Davut Doğan'ı yakalamak için çalışma başlattı.

Sosyal Medya Kullanmadı

Davut Doğan’ın, yakalanmamak için olduğu yerlerde uzun süre kalmadığı, sosyal medya kullanmadığı ve 10 yılı aşkın süredir bir adreste sabit durmadığı belirlendi. Ayrıca, kırsal bölgelerde çobanlık ve mevsimlik işçi olarak çalıştığı tespit edildi.

Kardeşinin Kimliğini Kullandı

Polis, Davut Doğan'ın, yakalanmamak için kardeşinin kimliğini kullandığını ve çalıştığı yerlerde bu isimle tanındığını saptadı. Son olarak Yıldırım ilçesi Esenevler Mahallesi'nde arkadaşlarıyla buluşacağı belirlendi.

Polis Operasyonu

Esenevler'de tedbir alan polis ekipleri, Doğan'ı kahvehanede arkadaşlarıyla okey oynarken yakaladı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, polis ekiplerinin okey oynarken hükümlüyü masadan kaldırdığı anlar yer aldı.

Adliyedeki İşlemler

Davut Doğan’ın, Asayiş Şube Müdürlüğü ve adliyedeki işlemlerinin tamamlanmasının ardından cezaevine teslim edildiği bildirildi.

Bursa'da çeşitli suçlardan 15 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve yakalanmamak için...

Bursa'da çeşitli suçlardan 15 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve yakalanmamak için kırsal mahallelerde çobanlık yapan, mevsimsel işçi olarak çalışan hükümlü, kahvehanede okey oynarken yakalandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.