Çanakkale'de Motor Arızası Geçiren Bottaki Düzensiz Göçmenler Kurtarıldı

Çanakkale'de Motor Arızası Geçiren Bottaki Düzensiz Göçmenler Kurtarıldı
Çanakkale'nin Ayvacık ilçesinde motor arızası nedeniyle sürüklenen bir bottaki 4 düzensiz göçmen başarılı bir şekilde kurtarıldı.

Çanakkale'de Göçmen Kurtarma Operasyonu

Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında meydana gelen olayda, motor arızası nedeniyle sürüklenen bir lastik bot içindeki 4 düzensiz göçmen kurtarıldı.

Olayın Gelişimi

Ayvacık açıklarında bulunan düzensiz göçmenlerin içinde bulunduğu lastik bot, motor arızası sebebiyle yardım çağrısında bulundu. Bu haberin üzerine, Sahil Güvenlik Komutanlığı'na bağlı TCSG-28 ve KB-119 isimli botlar hızlıca bölgeye intikal etti.

Kurtarma Çalışmaları

Sahil Güvenlik ekipleri, gerçekleştirdikleri başarılı bir operasyonla bot içindeki Suriye uyruklu 4 düzensiz göçmeni sağ salim kurtardı. Kurtarılan göçmenler, gerekli işlemler için Ayvacık Geri Gönderme Merkezi'ne götürüldü.

Bu tür olayların, bölgedeki düzensiz göç akınını ve göçmenlerin güvenliğini sağlama çabalarını gözler önüne serdiği ifade ediliyor.

Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında motor arızası nedeniyle sürüklenen bottaki 4 düzensiz...

Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında motor arızası nedeniyle sürüklenen bottaki 4 düzensiz göçmen kurtarıldı. Düzensiz göçmenler işlemlerinin ardından Ayvacık Geri Gönderme Merkezi'ne teslim edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.