Candan Kardeşler İçin Yargılama Devam Ediyor

Candan Kardeşler İçin Yargılama Devam Ediyor
Sosyal medya fenomenleri Candan kardeşlerin duruşmasında önemli gelişmeler yaşandı.

Candan Kardeşlerin Yargılanmasına Devam Edildi

Sosyal medya dünyasının öne çıkan isimlerinden Alisya Bahar Candan ile ablası Gülnihal Çiçek’in de aralarında bulunduğu 21 sanığın yargılanmasına devam edildi. Küçükçekmece 5. Ağır Ceza Mahkemesi’nde gerçekleştirilen duruşmada, bazı sanıklar tutuklu olarak hazır bulundu.

Mahkeme Kararı ve Tahliye Gelişmeleri

Duruşmaya katılan Gülnihal Çiçek, savunmasında "Bu kadar zaman sonra masum olduğumuz anlaşılmıştır" diyerek tahliye talep etti. Mahkeme heyeti, Alisya Bahar Candan ve diğer tutuklu sanıkların mevcut delil durumunu değerlendirerek, yurt dışına çıkış yasağı da içeren adli kontrol tedbiri ile tahliyelerini onayladı.

Gülnihal Çiçek'in Tepkisi ve Aile Üyeleriyle Buluşma

Tahliye kararını duyan Gülnihal Çiçek, adliye önünde mutluluğunu ifade etti."İlahi adalete çok güveniyorum," diyen Çiçek, babasına sarılarak duygusal bir an yaşadı. Babanın yaşanan süreci değerlendirirken, "Zor bir süreçti," sözleri dikkat çekti.

İddianame ve Suçlamalar

Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede, 38 müşteki yer alırken, Gülnihal Çiçek ve Alisya Bahar Candan'ın da aralarında bulunduğu 21 sanığın "suç örgütüne üye olmak" ve "dolandırıcılık" suçlarıyla yargılandıkları belirtiliyor. İddianamede, Organize suç örgütü ile dolandırıcılık yöntemleri detaylı bir şekilde ele alındı.

Dolandırıcılık suçlarından Alisya Bahar Candan için 14 yıldan 44 yıla kadar hapis cezası istenirken, Gülnihal Çiçek’in 8 yıldan 24 yıla kadar mahkum edilmesi talep ediliyor. Diğer sanıklar hakkında ise çeşitli suçlardan farklı hapis süreleri talep edilmektedir.

Sosyal medya fenomenleri Alisya Bahar Candan ve kamuoyunda "Nihal Candan" olarak tanınan ablası...

Sosyal medya fenomenleri Alisya Bahar Candan ve kamuoyunda "Nihal Candan" olarak tanınan ablası Gülnihal Çiçek'in de aralarında bulunduğu 21 sanığın "suç örgütüne üye olmak" ve "dolandırıcılık" suçlarından yargılanmalarına devam edildi. Gülnihal Çiçek, duruşma sonrası adliye önünde açıklama yaptı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.