Çocuk İstismarına Karşı Protesto: Alperen Ocakları Sesini Yükseltti

Çocuk İstismarına Karşı Protesto: Alperen Ocakları Sesini Yükseltti
Alperen Ocakları, 8 yaşındaki Narin Güran'ın ölümünü protesto ederek çocuk istismarına dikkat çekti.

Alperen Ocakları İstanbul İl Başkanlığı'ndan Çocuk İstismarına Karşı Protesto

İstanbul'da Alperen Ocakları, Diyarbakır'da hayatını kaybeden 8 yaşındaki Narin Güran'ın acı dolu ölümünü protesto etti. Beşiktaş İskele Meydanı'nda gerçekleştirilen etkinlikte, temsili bir darağacı kurularak başsağlığı mesajları verildi.

Mehmet Serhat Kara'dan Sert Açıklamalar

Protestoda konuşan Beşiktaş Alperen Ocakları İlçe Başkanı Mehmet Serhat Kara, "Türkiye ve dünyada çocuk istismarı ve pedofili gibi durumlar, kanayan bir yara haline gelmiştir" ifadelerini kullandı.

Kara, cezaların yeterince caydırıcı olmadığını belirterek, "Çocuk katilleri, istismarcılar, teröristler ve tecavüzcülere idam cezasının uygulanmasını talep ediyoruz" dedi.

Topluma Sesleniş

Kara, toplum olarak koruyamadıkları Narin ve benzeri masum çocukların, bir daha hayatlarını kaybetmemesi gerektiğini belirterek, "İdam cezası Türk Ceza Kanunu'nda en kısa sürede yerini almalıdır" diye ekledi.

Etkili protestoya ek olarak, Beykoz, Ataşehir, Gaziosmanpaşa, Küçükçekmece ve Sultanbeyli gibi birçok ilçede de benzer etkinlikler düzenlendi.

Alperen Ocakları İstanbul İl Başkanlığı üyeleri, Diyarbakır'da 8 yaşındaki Narin Güran'ın...

Alperen Ocakları İstanbul İl Başkanlığı üyeleri, Diyarbakır'da 8 yaşındaki Narin Güran'ın öldürülmesini protesto etti. Beşiktaş Alperen Ocakları İlçe Başkanı Mehmet Serhat Kara, Beşiktaş İskele Meydanı'nda temsili olarak kurulan darağacı önünde basın açıklaması yaptı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.