Çorum'da Tüfek Kazası: Genç Hayatını Kaybetti

Çorum'da Tüfek Kazası: Genç Hayatını Kaybetti
Çorum'da arkadaşının tüfeğiyle oynarken başından vurulan 17 yaşındaki genç yaşamını yitirdi.

Çorum'da Tüfek Kazası: Genç Hayatını Kaybetti

Çorum'da yaşanan trajik bir olayda, arkadaşının oynadığı tüfeğin ateş alması sonucu 17 yaşındaki Salih Canbolat hayatını kaybetti. Olay, Salih Canbolat ile arkadaşları T.E.S. ve B.E.Y.'nin, T.E.S.'nin babası S.Y.'nin (43) bekçilik yaptığı Sırıklı köyü yakınlarındaki bir iş yerinde meydana geldi.

Olayın Gelişimi

Gençlerden T.E.S., babasına ait ruhsatlı tüfeğiyle oynarken, tüfek aniden ateş aldı. Çıkan merminin Canbolat'ın başına isabet etmesi sonucu genç ağır yaralandı.

Acil Müdahale

Olayın hemen ardından, sağlık ekipleri ve jandarma olay yerine sevk edildi. Yapılan müdahalelere rağmen, Salih Canbolat kurtarılamadı ve yaşamını yitirdi. Cenazesi otopsi için Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Soruşturma ve Gözaltılar

Olay ile ilgili olarak, T.E.S. ve B.E.Y. ile birlikte S.Y., jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı. Olayın detayları üzerinde çalışmalar devam etmektedir.

Çorum'da arkadaşının oynadığı tüfeğin ateş alması sonucu başından vurulan Salih Canbolat  hayatını...

Çorum'da arkadaşının oynadığı tüfeğin ateş alması sonucu başından vurulan Salih Canbolat hayatını kaybetti. Canbolat'ın cenazesi, otopsi için Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.