DEM Parti Eş Genel Başkanı Hatimoğulları, Dünya Barış Günü'nde Filistin'e Dikkat Çekti

DEM Parti Eş Genel Başkanı Hatimoğulları, Dünya Barış Günü'nde Filistin'e Dikkat Çekti
Hatimoğulları, Dünya Barış Günü etkinliğinde Gazze'deki saldırılara ve Filistin halkının durumuna dikkat çekti.

Hatimoğulları'ndan Dünya Barış Günü Mesajı

DEM Parti Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları, 1 Eylül Dünya Barış Günü etkinliğinde önemli açıklamalarda bulundu.

Okmeydanı'nda gerçekleştirilen "barış anneleri" kahvaltı etkinliğinde konuşan Hatimoğulları, Gazze'ye yönelik saldırılara dikkat çekerek, "Sadece son bir yılı değerlendirdiğimizde Gazze'ye yapılan saldırılarda 40 bini aşkın insan yaşamını kaybetti. Bugün Filistin halkı, bu bölgenin en mazlum halklarından biridir," şeklinde ifade etti.

Barışın Önemi

Barışın hayatın her alanında ne kadar önemli olduğunu vurgulayan Hatimoğulları, "Gazze'ye bakınca, yüzyıllık sömürü düzeni dışında yaşanan vahşeti görebiliyoruz. Biz, tüm mazlum halkların yanındayız, özellikle de Filistin halkının," dedi.

Hatimoğulları, ayrıca iktidara seslenerek, "Gerçekten mazlum Filistin halkının yanında olun. Filistin halkı acılar içinde, bölge halkları acılar içinde," çağrısında bulundu.

Konuşmasının ardından etkinliğe katılan partililerle bir araya gelen Hatimoğulları, dayanışma ve barış konularında görüş alışverişinde bulundu.

Etkinlikte, DEM Parti İstanbul Milletvekilleri Keziban Konukcu Kok ve Özgül Saki, ayrıca DEM Parti Sözcüsü Ayşegül Doğan da yer aldı.

DEM Parti Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları, 1 Eylül Dünya Barış Günü nedeniyle Okmeydanı'nda...

DEM Parti Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları, 1 Eylül Dünya Barış Günü nedeniyle Okmeydanı'nda düzenlenen "barış anneleri" ile kahvaltı etkinliğine katılarak konuşma yaptı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.