Dikili Belediyesi sokak hayvanları için Haybulans'ı hayata geçirdi

Dikili Belediyesi sokak hayvanları için Haybulans'ı hayata geçirdi
Dikili Belediyesi, sokak hayvanlarının hızlı ve etkin bir şekilde tedavi edilmesine olanak tanıyacak bir hayvan ambulansı servisini (HAYBULANS) aktif hale getirmiştir. Bu hizmet sayesinde, acil yardıma ihtiyaç duyan hayvanlara derhal müdahale edilebilecek.

Dikili şehrinin yönetimi, sokakta yaşayan hayvanlara zamanında ve etkili bir şekilde müdahale etmeyi amaçlayan özel bir hayvan ambulansı servisini (HAYBULANS) başlattı. Bu yeni serviste görev alan bir veteriner hekim ve iki asistanın bulunması, Dikili halkı tarafından büyük beğeni topladı.

Dikili Belediyesi, toplumun sevgilisi olan sokak hayvanlarının iyiliği için önemli adımlar atmaya devam ediyor. Belediye Başkanı Adil Kırgöz’ün açıklamalarına göre, hayvanların sağlık ve güvenliğini önceliklendiren projeler bir bir hayata geçiriliyor. ‘Can dostlarımızı hiçbir zaman unutmuyoruz’ diyen Kırgöz, belediye bünyesine yeni katılan veteriner hekim ve asistan ile hizmetlerin genişletildiğini ve Haybulans ile sokak hayvanlarına acil müdahale edileceğini belirtti. Dikili’nin dört ayaklı sakinleri, artık daha güvende ve sağlıklı bir yaşama kavuşacak.

sokak hayvanları

Dikili’nin sevgili hayvan dostları, toplumumuzun vazgeçilmez unsurlarıdır. Sokak hayvanlarının refahını artırmaya yönelik kapsamlı projeler geliştirdiklerini vurgulayan Belediye Başkanı Adil Kırgöz, şunları söyledi: "Projelerimizi adım adım gerçekleştiriyoruz. Sosyal belediyecilik uygulamalarımızda can dostlarımızı da unutmadık. Söz verdiğimiz gibi kadromuza bir veteriner hekim ve bir veteriner asistan alarak hizmet ağımızı genişletiyoruz. Sokak hayvanlarına yerinde müdahale edebilecek Haybulans’ımızı belediyemiz bünyesine kattık. Yaşamımızın ayrılmaz bir parçası can dostlarımız Dikili’de emin ellerde olmaya devam edecek."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.