Diyarbakır Barosu'ndan Narin Güran Soruşturmasına Katkı

Diyarbakır Barosu'ndan Narin Güran Soruşturmasına Katkı
Diyarbakır Baro Başkanı Nahit Eren, Narin Güran soruşturmasına müşteki olarak başvurdu.

Diyarbakır Baro Başkanı'ndan Önemli Açıklama

Diyarbakır Barosu, Narin Güran'ın kaybolmasının ardından yaşanan gelişmelere ilişkin önemli bir adım attı. Baro Başkanı Nahit Eren, soruşturmanın ilerleyişine dair açıklamalarda bulundu.

21 Ağustos'tan Bu Yana Devam Eden Soruşturma

Merkez Bağlar ilçesinde 21 Ağustos'ta kaybolan Narin Güran, 8 Eylül'de Eğertutmaz Deresi'nde cansız bedeniyle bulundu. Olayla ilgili olarak Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturmasını sürdürüyor.

Baronun Yasal Sürece Katkısı

Eren, Diyarbakır Barosu'nun, Narin için adaletin sağlanması amacıyla dava dosyasına resmi olarak müşteki sıfatıyla başvuruda bulunduğunu belirtti. "Dava süreçlerinde katılma sıfatı var. Bugün bütün aile bireyleri bu süreçte şüpheli durumda oldukları için müşteki sıfatı kazanamayacaklarından, böyle bir başvuru gerçekleştirdik" dedi.

Adaletin Sağlanması İçin Çalışmalar Sürecek

Eren, Narin Güran cinayetinin ülke genelinde büyük yankı uyandırdığını ifade ederek, bu olayın benzer davalar açısından bir milat olabileceğini vurguladı. Baro olarak adaletin tesisine yönelik çalışmalarının süreceğini bildirdi.

Diyarbakır Baro Başkanı Nahit Eren, Narin Güran soruşturmasına ilişkin dosyaya müşteki olarak...

Diyarbakır Baro Başkanı Nahit Eren, Narin Güran soruşturmasına ilişkin dosyaya müşteki olarak başvuru yaptıklarını açıkladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.