Erzurum'da Terör Propagandası Yapan Zanlı Tutuklandı

Erzurum'da Terör Propagandası Yapan Zanlı Tutuklandı
Erzurum'da sosyal medyada terör örgütü propagandası yaptığı iddiasıyla bir kişi tutuklandı. Olaya dair detaylar haberimizde.

Erzurum’da Terör Propagandası Şüphesi

Erzurum'da, sosyal medya üzerinden terör örgütü propagandası yaptığı iddia edilen bir zanlı, İl Jandarma Komutanlığı'nın yürüttüğü operasyon sonucunda tutuklandı.

Gözaltı ve Tutuklama Süreci

Jandarma, terör örgütlerinin eylem ve faaliyetlerini önlemek amacıyla yürüttüğü çalışmalar kapsamında, 6-8 Ekim 2014 tarihlerindeki olayların yıl dönümü öncesinde sosyal medya üzerinden PKK/KCK-YPG/PYD silahlı terör örgütü propagandası yapan kişilere odaklandı. Bu kapsamda yapılan operasyonda iki kişi gözaltına alındı.

Adli Süreç

Gözaltına alınan iki zanlı, Cumhuriyet Savcılığı'na sevk edildi. Savcılıkta sorgulanan zanlılardan biri, mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi, diğeri ise serbest bırakıldı. Bu süreç, güvenlik güçlerinin terörle mücadele çalışmalarının bir parçası olarak değerlendirildi.

Sonuç olarak, Erzurum'da sosyal medya üzerinden terör propagandası yapan bir zanlının tutuklanması, terörle mücadele kapsamında atılan önemli adımlardan biri olarak öne çıkıyor.

Erzurum'da sosyal medyadan terör örgütü propagandası yaptığı iddia edilen zanlı...

Erzurum'da sosyal medyadan terör örgütü propagandası yaptığı iddia edilen zanlı tutuklandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.