Gölpazarı'nda Havacılık Ve Yamaç Paraşütü Festivali Rüzgar Gibi Geçti

Gölpazarı'nda Havacılık Ve Yamaç Paraşütü Festivali Rüzgar Gibi Geçti
Gölpazarı'nda düzenlenen festivalde, 200'den fazla sporcu tandem uçuşlarıyla heyecan dolu anlar yaşadı.

Gölpazarı Havacılık ve Yamaç Paraşütü Festivali Tamamlandı

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 102. yılına özel olarak düzenlenen festival, Gölpazarı Belediyesi’nin ev sahipliğinde, Tornado Havacılık ve Gökçengel Paraşüt Kampı işbirliğiyle gerçekleşti ve coşkuyla sona erdi.

Katılımcılar Uçuş Keyfini Yaşadı

Tornado Havacılık Kurucusu Yasin Yasa, etkinliğin üç gün sürdüğünü ve 1600 rakımlı Hasan Dağı'ndan yaklaşık 200 sporcunun uçuş gerçekleştirdiğini duyurdu. Yasa, uçuş esnasında telsizle 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutlamanın mutluluğunu paylaştığını belirtti.

Radyo Amatörleri İle İletişim

Gökçengel Köyü Kamp alanında, Türkiye Radyo Amatörleri Cemiyeti (TRAC) Bursa Şubesi, kurdukları stant ile 3 gün boyunca yerel ve uluslararası telsiz bağlantıları sağladı. TRAC Bursa Şube Başkan Yardımcısı Ali Karabaş, paraşütçüler ve ekiplerin telsiz sistemiyle haberleşmesini sağladıklarını söyledi. Ayrıca, özel "TC 30 VD" işaretiyle dünyanın dört bir yanındaki istasyonlarla iletişim kurarak festivalin tanıtımını üstlendiklerini vurguladı.

Çeşitli Gösterilerle Renkli Anlar

Festivalde tandem uçuşlarının yanı sıra motosiklet gösterileri, kılıç gösterileri, hedef yarışları ile model uçak ve insansız hava aracı (İHA) gösterileri de gerçekleştirildi. Bu etkinlikler, katılımcılara unutulmaz anlar yaşattı.

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 102. yılı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü dolayısıyla Gölpazarı...

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 102. yılı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü dolayısıyla Gölpazarı Belediyesi, Tornado Havacılık ile Gökçengel Paraşüt Kampı işbirliğinde düzenlenen "Gölpazarı Havacılık ve Yamaç Paraşütü Festivali" sona erdi. Gökçengel Köyü Kamp alanında Türkiye Radyo Amatörleri Cemiyeti (TRAC) Bursa Şube Müdürlüğünce kurulan stantta, 3 gün boyunca Bilecik ve çevresi ile yurt dışına telsizle bağlantı gerçekleştirildi. TRAC Bursa Şube Başkan Yardımcısı Ali Karabaş, AA muhabirine açıklamada bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.