İstanbul'da Kaçak İlaç Operasyonu: 2 Zanlı Yakalandı

İstanbul'da Kaçak İlaç Operasyonu: 2 Zanlı Yakalandı
İstanbul'da düzenlenen operasyonda yasadışı ilaçlar ele geçirildi, 2 şüpheli gözaltına alındı.

İstanbul'da Kaçak İlaç Operasyonu

İstanbul'da gerçekleştirilen büyük bir operasyon sonucu, yasadışı yollarla tedarik edilen birçok kaçak ilaç yakalandı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, bu ilaçların Türkiye'ye girişi ve satışının yasak olduğunu tespit etti.

Şüphelilerin Yakalanması

Teknik ve fiziki takiplere dayalı olarak, ekipler Fatih ilçesindeki bir ikamet adresinde kaçak ilaçların depolandığını belirledi. Operasyon için gerekli hazırlıkların tamamlanmasının ardından, belirlenen adrese baskın düzenlendi. Bu operasyonda, 2 şüpheli yakalandı.

Ele Geçirilen İlaçlar

Yapılan aramalarda, piyasa değerinin 150 milyon lira civarında olduğu değerlendirilen, kanser, diyabet ve böbrek hastalıklarının tedavisinde kullanılması planlanan toplam 72 bin 761 kaçak ilaç ele geçirildi.

Adli Süreç

Gözaltına alınan şüphelilerin, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildiği, burada adli kontrol şartıyla serbest bırakıldıkları bildirildi.

İstanbul'da, çok sayıda kaçak ilaç ele geçirilen operasyonda, 2 şüpheli gözaltına alındı. Adreste...

İstanbul'da, çok sayıda kaçak ilaç ele geçirilen operasyonda, 2 şüpheli gözaltına alındı. Adreste yapılan aramalarda piyasa değeri 150 milyon lira olduğu değerlendirilen kanser, diyabet ve böbrek hastalıklarının tedavilerinde kullanılan 72 bin 761 kaçak ilaç ele geçirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.