İzmir bu hafta cayır cayır yanacak: Dereceler 40'ı gösterecek

İzmir bu hafta cayır cayır yanacak: Dereceler 40'ı gösterecek
İzmir'de yeni hafta ile birlikte sıcaklıklar iyice artacak. İç kesimlerde sıcakların 40 dereceye kadar yükselmesi bekleniyor.

İzmir'de sıcaklar yükseliyor! Yeni haftayla birlikte, şehirdeki sıcaklıkların artması bekleniyor. İç kesimlerde termometrelerin 40 dereceyi aşabileceği tahmin ediliyor. İzmir'lilerin serinlemek için hazırlıklı olmaları gerekecek gibi görünüyor. İşte diğer detaylar...

sıcak hava

İZMİR İLİNDE SICAKLIKLAR HIZLA YÜKSELECEK!

İzmir'de sıcaklıkların artışı devam ediyor. İç kesimlerde termometreler 40 dereceye kadar yükselebilir. Bugün, 1 Haziran Cumartesi, hava 33 derece olacak. Pazar günü biraz daha sıcaklık artacak ve 34 derece beklenirken, gökyüzünde bulutlar görünecek. Pazartesi günü ise sıcaklık 36 dereceye çıkacak. Salı günü hava daha da ısınarak 37 dereceye kadar yükselecek. Çarşamba günü güneşli bir hava ve 36 derece sıcaklık hakim olacak. Perşembe, Cuma ve Cumartesi günleri ise hava 34 derece olarak tahmin ediliyor. İç kesimlerde ise sıcaklıkların 40 dereceye kadar çıkabileceği öngörülüyor.

İzmir'de hava sıcaklıkları önümüzdeki günlerde yüksek seyredecek. Salı günü termometreler 37 dereceye kadar çıkacak. Çarşamba günü güneşli bir hava beklenirken sıcaklık 36 derece olacak. Perşembe, Cuma ve Cumartesi günleri ise hava sıcaklığının 34 derece olarak seyretmesi öngörülüyor. Hafta boyunca iç kesimlerde ise sıcaklıkların 40 dereceye kadar yükselebileceği tahmin ediliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.