İzmir Büyükşehir Belediyesi kadınlar için ücretsiz dil kursu açacak

İzmir Büyükşehir Belediyesi kadınlar için ücretsiz dil kursu açacak
Yaz boyunca İzmir'deki kadınlar, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Kadın Çalışmaları Şube Müdürlüğü'nün organize ettiği bedava dil kursları sayesinde yeni diller öğrenme fırsatı bulacaklar. İngilizce ve Almanca eğitimleri, bugün gerçekleştirilecek olan tanışma toplantısının ardından start alacak.

Yaz aylarında İzmir'de yaşayan kadınlar için harika bir fırsat sunuluyor: İzmir Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki Kadın Çalışmaları Şube Müdürlüğü, Anahtar Kadın Çalışmaları Bütüncül Hizmet Merkezi aracılığıyla başlangıç düzeyinde İngilizce ve Almanca dil eğitimleri verecek. İlk buluşma ve tanışma etkinliği bugün gerçekleşecek olan bu kurslar, kişisel gelişimlerine katkıda bulunmak ve yeni bir dil öğrenmek isteyen kadınlara açık olacak.

izmir büyükşehir belediyesi

İzmir'deki kadınlar için İngilizce eğitimi salı günleri sabah 10.00'dan öğlen 12.00'ye, perşembe günleri ise öğleden sonra 14.00'ten 16.00'ya kadar gerçekleştirilecek. Almanca öğrenmek isteyenler içinse kurslar pazartesi sabahları 10.00'dan 12.00'ye ve çarşamba öğleden sonraları 14.00'ten 16.00'ya kadar planlanmıştır.

Kayıt için İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne ait Anahtar Kadın Çalışmaları Bütüncül Hizmet Merkezi'nin 232. 293 33 72 numaralı telefon hattından iletişime geçilebilir. Kurslar, Karşıyaka Örnekköy'de, Zübeyde Hanım Mahallesi'ndeki Başpehlivan Karaali Caddesi üzerindeki 377 numaralı adreste düzenlenecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.