İzmir'de LGS'ye geç kalan öğrencilerin imdadına zabıtalar yetişti

İzmir'de LGS'ye geç kalan öğrencilerin imdadına zabıtalar yetişti
İzmir Büyükşehir Belediyesi, öğrencilerin LGS’ye girebilmeleri için güvenli ve huzurlu bir ortam oluşturmak adına çeşitli tedbirler uyguladı. Sınav saatini kaçıran öğrencilere ise, zabıta ekipleri eşlik ederek onları sınav binalarına yetiştirdi.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından bugün düzenlenen Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavının öncesinde, öğrencilerin güven ve huzurla sınava girebilmelerini sağlamak amacıyla İzmir Büyükşehir Belediyesi, toplu taşıma sefer sıklığını artırdı. Ayrıca sınav günü, öğrencilere ve velilere destek olmaya devam etti. Zabıta Daire Başkanlığı, sınav merkezlerinin çevresindeki gürültü kaynaklarını önledi ve trafik ile güvenlik önlemleri aldı. Sınav saatini kaçıran öğrenciler ise zabıta ekipleri tarafından sınav merkezlerine ulaştırıldı.

LGS HAKKINDA

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, sosyal medya üzerinden LGS adaylarına hitaben bir mesaj yayınladı: “LGS’ye katılacak gençlerimiz, sizin potansiyelinize inancımız tam. Başarılarınız için kalpten iyi dileklerimi gönderiyorum. Düşlediğiniz parlak yarınlara doğru ilerlerken, unutmayın ki sizin destekçiniz olmak için biz daima buradayız.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.