İzmir'de Yüzen Üzerine Martı Konan Kişinin Görüntüsü Viral Oldu

İzmir'de Yüzen Üzerine Martı Konan Kişinin Görüntüsü Viral Oldu
İzmir Foça'da denizde yüzen bir kişinin üzerine konan martının görüntüsü sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Martının Eğlenceli Anları Sosyal Medyada Paylaşıldı

İzmir'in Foça ilçesinde, denizde yüzen bir kişinin üzerine konan martı, cep telefonuyla çekilen görüntü sayesinde sosyal medyada adeta viral oldu.

Martı ile İlginç Bir Anı

Eski Foça'da yaşayan emekli Mehmet Oktay Özçelebi, iskelede oturduğu sırada denizde sırt üstü yüzen bir kişinin göbeğine bir martının konduğunu fark etti. Özçelebi, bu benzersiz anı cep telefonuyla kaydetti ve sosyal medyada paylaştı.

Paylaştığı görüntü, çok sayıda kullanıcı tarafından beğenildi. Özçelebi, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Çok ilgimi çekti hemen videoya aldım. İnanılmaz güzel bir hadiseydi." dedi.

Martının Hikayesi

Özçelebi, martının İstanbul'dan Foça'ya tatil için gelen bir aile tarafından getirildiğini ve aile dönerken martıyı burada bıraktığını öğrendiğini belirtti. "Yuvadan düştüğü için İstanbul'daki aile bakıyormuş. Buraya getirmişler. Dönerken ise komşularına emanet etmişler. Martı artık kendi imkanlarıyla beslenmeye başlamış. Ancak bu bölgede insanlarla yakınlaşmadığını gözlemlemedik," şeklinde konuştu.

İzmir'in Foça ilçesinde denizde yüzen kişinin üzerine konan martının cep telefonuyla çekilen...

İzmir'in Foça ilçesinde denizde yüzen kişinin üzerine konan martının cep telefonuyla çekilen görüntüsü, sosyal medyada beğeni kazandı. Görüntüyü çeken Mehmet Oktay Özçelebi, AA muhabirine açıklama yaptı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.