Karşıyaka'nın simge yüzüğü yeniden Nikah Sarayı'nda

Karşıyaka'nın simge yüzüğü yeniden Nikah Sarayı'nda
Karşıyaka Belediyesi Zübeyde Hanım Nikah Sarayı’ndan geçtiğimiz yıllarda kaldırılan yüzük sembolü, Belediye Başkanı Yıldız Ünsal’ın talimatlarıyla yeniden imal edilip yerine yerleştirildi. Ünsal “Karşıyaka’nın yüzüğü, yeni evli çiftlerimizin en güzel fotoğraflarını süslemeye devam edecek” dedi.

Karşıyaka Belediyesi, Zübeyde Hanım Nikah Sarayı'ndan kaldırılan yüzük sembolünü tekrar yerine yerleştirdi. Bu yüzük, zamanla kent için simge haline gelmişti ve geçtiğimiz yıllarda kaldırılmıştı. Belediye Başkanı Yıldız Ünsal'ın talimatlarıyla, belediye ekipleri 15 gün içinde bu sembolü yeniden imal etti. İşte detaylar...

KARŞIYAKA BELEDİYESİ

KARŞIYAKA BELEDİYESİ ZÜBEYDE HANIM NİKAH SARAYINDAN KALDIRILAN YÜZÜK SEMBOLÜNÜ TEKRAR YERİNE YERLEŞTİRDİ

Karşıyaka Belediyesi’nin kendi atölyesinde, kendi personelleri tarafından demir ve metal kullanılarak sıfırdan hazırlanan yüzük, Zübeyde Hanım Nikah Sarayı’nda evlenen çiftlerin fotoğraf karelerini süslemek ve önemli günlerini ölümsüzleştirmek amacıyla yerine monte edildi. Başkan Ünsal, “Karşıyaka’nın yüzüğü, yeni evli çiftlerimizin en güzel fotoğraflarını süslemeye devam edecek” dedi.

Karşıyaka Belediye Başkanı Yıldız Ünsal, Karşıyaka'nın simgesi haline gelen yüzük hakkında konuştu. Ünsal, “Binlerce çiftin en mutlu günlerine tanıklık eden yüzük, Karşıyakamız ve Nikah Sarayımız için güzel bir simgeydi. Biz bu sembolü yaşatmak istedik. Tamamen kendi atölyelerimizde, kendi mesai arkadaşlarımızın özverili çalışmaları sonucunda 15 gün içinde sıfırdan hazırlanan yüzük sembolünü yeniden yerine kavuşturduk. Karşıyaka’nın yüzüğü, yeni evli çiftlerimizin en güzel fotoğraf karelerini süslemeye devam edecek” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.