Kırklareli'nde Düzensiz Göçmen Operasyonu: 22 Kişi Yakalandı

Kırklareli'nde Düzensiz Göçmen Operasyonu: 22 Kişi Yakalandı
Kırklareli'nde gerçekleştirilen operasyonda, otomobil bagajında ve minibüste toplam 22 düzensiz göçmen yakalandı.

Kırklareli'nde Düzensiz Göçmen Yakalamaları

Kırklareli'nde, İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri düzensiz göçle mücadele kapsamında önemli bir operasyona imza attı. Ekiplerin gerçekleştirdiği denetimlerde, otomobil bagajında ve minibüste toplam 22 düzensiz göçmen tespit edildi.

Otomobil ve Minibüste Yakalanan Göçmenler

Cumhuriyet Mahallesi'nde yapılan kontroller sırasında bir otomobile "dur" ihtarında bulunuldu. Ancak otomobil sürücüsü, ihtara uymayıp kaçmaya çalıştı. Kovalamaca sonucunda durdurulan araçta 2 düzensiz göçmen bulundu. Minibüs denetiminde ise, Dereköy Sınır Kapısı'na yakın bir noktada, araçta 20 yabancı uyruklu kişi yakalandı.

Geri Gönderme Merkezine Teslimat

Yakalanan düzensiz göçmenler, gerekli işlemlerin ardından Pehlivanköy Geri Gönderme Merkezi'ne teslim edildi. Ayrıca olayla bağlantılı olarak O.Y. ve O.Ş. isimli iki kişi göçmen kaçakçılığı iddialarıyla gözaltına alındı.

Adli Süreç

Gözaltına alınan şahıslar, işlemlerinin ardından sulh ceza hakimliğine sevk edildi. Şüphelilerden O.Y. tutuklanırken, diğer şahıs O.Ş. serbest bırakıldı.

Kırklareli'nde otomobil bagajı ile minibüste 22 düzensiz göçmen yakalandı. Düzensiz göçmenler...

Kırklareli'nde otomobil bagajı ile minibüste 22 düzensiz göçmen yakalandı. Düzensiz göçmenler, işlemlerinin ardından Pehlivanköy Geri Gönderme Merkezine teslim edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.