Konak'ta çocuklar için ücretsiz İngilizce kulübü başlıyor

Konak'ta çocuklar için ücretsiz İngilizce kulübü başlıyor
Aziziye Semt Merkezi, Konak Belediyesi’nin, Avrupa Dayanışma Programı kapsamında Pi Gençlik Derneği ile birlikte düzenlediği ‘İngilizce Konuşma Kulübü’ne yaz boyunca ev sahipliği yapacak. Konaktaki çocuklar için ücretsiz olan bu İngilizce kulübü, çocuklara önemli bir fırsat sunuyor.

Konak Belediyesi ve Pi Gençlik Derneği tarafından 8-15 yaş arası çocuklar için düzenlenen İngilizce Konuşma Kulübü, Aziziye Semt Merkezi'nde başlayacak. Bu etkinlik, Avrupa Dayanışma Programı (ESC) kapsamında düzenleniyor ve yaz tatilinde İngilizce becerilerini geliştirmek isteyen çocuklar için büyük bir fırsat sunuyor. İlk etkinlik olan İngilizce Konuşma Kulübü'nün ücretsiz olarak düzenlenmesi planlanıyor ve 1 Temmuz Pazartesi günü gerçekleştirilmesi planlanıyor.

Konak'ta çocuklar için ücretsiz İngilizce kulübü başlıyor

Temmuz ve Ağustos aylarında düzenlenecek İngilizce Konuşma Kulübü'nde 8-15 yaş arası çocuklar, anadili İngilizce olan gençlerle İngilizce konuşma pratiği yapabilecekler. Program detayları şu şekildedir:

- Pazartesi günleri saat 11.00 - 12.00 arası: A1 seviyesinde İngilizce konuşma pratiği yapılacak.

- Salı günleri saat 15.30 - 16.30 arası: A2 seviyesinde İngilizce konuşma pratiği yapılacak.

Etkinlikler ücretsiz olarak düzenlenmektedir. Katılım için aşağıdaki yöntemlerden biri kullanılabilir:

1. Telefon ile Başvuru: Konak Belediyesi'nin 0232 484 53 00 numaralı telefonundan 2974 dahili hattı arayarak başvuru yapabilirsiniz.

2. Adres ile Katılım: Etkinlik saatinde Aziziye Mahallesi, 576 Sokak No: 3/7 adresinde bulunan Konak Belediyesi Aziziye Semt Merkezi'ne giderek kayıt yaptırabilirsiniz.

İngilizce Konuşma Kulübü, çocukların İngilizce dil becerilerini geliştirmelerine ve pratik yapmalarına olanak tanıyan değerli bir fırsattır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.