Kütahya'da Silah Paylaşan 11 Şüpheli Gözaltına Alındı

Kütahya'da Silah Paylaşan 11 Şüpheli Gözaltına Alındı
Kütahya'da sosyal medya üzerinden silah görseli paylaşan 11 kişi, yapılan operasyonla yakalandı.

Kütahya'da Silah Görselleri Paylaşan 11 Şüpheli Yakalandı

Kütahya'da sosyal medya platformlarından silah ve mühimmat görseli paylaşımı yapan 11 kişi, güvenlik güçleri tarafından gerçekleştirilen operasyon sonucunda yakalandı.

İl Emniyet Müdürlüğü'nden Önemli Adım

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, sosyal medya üzerinden silah paylaşan kullanıcılara yönelik olarak bir çalışma başlattı. Bu kapsamda,Siber Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, belirli görselleri paylaşan kişilerin kimliklerini tespit etti.

Eş Zamanlı Baskınlar Gerçekleştirildi

Baskınlar, Kütahya merkez ile Tavşanlı ilçesinde bulunan 16 farklı adreste gerçekleştirildi. Yapılan aramalarda, 3 av tüfeği, 2 pompalı tüfek, 2 kurusıkı tabanca ve bu silahlara ait çok sayıda fişek ele geçirildi. Ayrıca, 133 uyuşturucu hap ve 4 gram sentetik uyuşturucu madde de bulundu.

Gözaltına Alınan Kişilerle İlgili Süreç Devam Ediyor

Gözaltına alınan kişiler arasında Ö.A, E.K, İ.M, O.Y, Ş.Y, A.K, M.K, E.E, M.Y.T, M.K. ve C.C. bulunuyor. Şüphelilerin polisteki işlemleri devam etmekte.

Kütahya'da sosyal medya hesaplarından silah ve mühimmat görseli paylaşan 11 şüpheli gözaltına...

Kütahya'da sosyal medya hesaplarından silah ve mühimmat görseli paylaşan 11 şüpheli gözaltına alındı. Kent merkezi ile Tavşanlı ilçesindeki 16 adreste yapılan aramalarda 3 av tüfeği, 2 pompalı tüfek, 2 kurusıkı tabanca, bu silahlara ait çok sayıda fişek ile 133 uyuşturucu hap ve 4 gram sentetik uyuşturucu ele geçirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.