Malatya'da Silahlı Kavga: 2 Yaralı, 4 Gözaltı

Malatya'da Silahlı Kavga: 2 Yaralı, 4 Gözaltı
Malatya'da yaşanan silahlı kavgada iki kişi yaralandı. Olayla ilgili dört şüpheli gözaltına alındı.

Malatya’da Silahlı Kavga Ortalığı Karıştırdı

Malatya'nın Battalgazi ilçesinde, İnönü Caddesi'nde meydana gelen silahlı kavgada, taraf olmayan iki kişi yaralandı. Olay sırasında birbirine giren iki grup arasında ateş açılması sonucu durumu ciddi olan yaralılar hastaneye kaldırıldı.

Olayın Sebebi ve Yaralılar

İddiaya göre, ticari anlaşmazlık yaşayan B.Y, A.U, B.S.Ö ile diğer grup üyeleri C.T, A.Ç ve F.İ.Ç arasında çıkan tartışma kısa süre içinde büyüyerek silahlı kavgaya dönüştü. Bu sırada orada bulunan bir iş yerinin tezgahtarı M.G ile iş yerinde bulunan bir başka kişi M.G yaralandı.

Polis ve Sağlık Ekiplerinin Müdahalesi

Olayı gören vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılar, Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Şüphelilerin Yakalanması

Kavganın ardından olay yerinden kaçan şüpheliler B.Y, A.U, B.S.Ö ve C.T polis tarafından yakalandı. Yapılan aramalarda, şüphelilerin üzerinde ve araçlarında 3 av tüfeği, 2 ruhsatsız tabanca, 1 kesici alet ve 1 maske ele geçirildi. Yakalanan şüpheliler emniyete götürülerek sorgulanmaya başlandı. Ayrıca, diğer şüphelilerin yakalanması için çalışmalar devam ediyor.

Malatya'da 2 grubun silahlı kavgasında, taraf olmayan 2 kişi yaralandı. Olayla ilgili 4 şüpheli...

Malatya'da 2 grubun silahlı kavgasında, taraf olmayan 2 kişi yaralandı. Olayla ilgili 4 şüpheli yakalandı. Şüphelilerin üzerlerinde ve araçlarında yapılan aramada, 3 av tüfeği, 2 ruhsatsız tabanca, 1 kesici alet ile 1 maske ele geçirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.