Malatya'da Uyuşturucu Operasyonu: 20 Gözaltı

Malatya'da Uyuşturucu Operasyonu: 20 Gözaltı
Malatya'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 20 kişi gözaltına alındı, çok sayıda uyuşturucu madde ve silah ele geçirildi.

Malatya'da Uyuşturucu Satıcılarına Yönelik Büyük Operasyon

Malatya'da, güvenlik güçleri uyuşturucu satıcılarına yönelik büyük bir operasyon gerçekleştirdi. Operasyon sonucunda 20 şüpheli gözaltına alındı.

Detaylı Takip ve Eş Zamanlı Baskın

İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, Narkotik Suçlarla Mücadele ve İstihbarat Şubesi ekiplerinin kent genelinde "torbacı" diye adlandırılan sokak satıcılarına yönelik üç aylık bir teknik ve fiziki takip süreci yürüttüğü belirtildi.

Ele Geçirilen Malzemeler

Belirgen adreslere eş zamanlı olarak düzenlenen operasyonda, 17.627 sentetik hap, 209 gram sentetik uyuşturucu, 6 ruhsatsız tabanca, 4 ruhsatsız tüfek, 860 fişek, 4 kök Hint keneviri, 1 hassas terazi, ve suçtan elde edildiği düşünülen 140.160 lira ele geçirildi.

Emniyet Süreçleri Devam Ediyor

Yakalanan 20 şüphelinin emniyetteki işlemleri devam etmekte olup, olayla ilgili soruşturma derinlemesine sürdürülüyor.

Malatya'da uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyonda 20 şüpheli gözaltına alındı. Operasyonda 17...

Malatya'da uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyonda 20 şüpheli gözaltına alındı. Operasyonda 17 bin 627 sentetik hap, 209 gram sentetik uyuşturucu, 6 ruhsatsız tabanca, 4 ruhsatsız tüfek, 860 fişek, 4 kök Hint keneviri, 1 hassas terazi ve suçtan elde edildiği değerlendirilen 140 bin 160 lira ele geçirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.