Meksika'nın Bağımsızlığı İstanbul'da Coşkuyla Kutlandı

Meksika'nın Bağımsızlığı İstanbul'da Coşkuyla Kutlandı
Meksika'nın bağımsızlığının 214. yıl dönümü, İstanbul'da özel bir resepsiyonla kutlandı.

Meksika'nın 214. Bağımsızlık Yılı Kutlamaları

Meksika’nın bağımsızlığının 214. yıl dönümü nedeni ile İstanbul'da özel bir resepsiyon düzenlendi. Etkinlik, Meksika'nın İstanbul Başkonsolosu Isabel Arvide'nin ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Etkinliğe Katılım Yoğundu

Resepsiyona, çok sayıda yabancı misyon temsilcisi, öğrenciler ve davetliler katılım gösterdi. Isabel Arvide, burada yaptığı duygusal konuşmasında, İstanbul’a olan sevgi ve hayranlığını dile getirdi.

Arvide, "Ben şanslı bir kadınım. 4 yıl 4 ay boyunca İstanbul’da yaşama fırsatına sahip olduğum için hayata ve bunu sağlayan herkese minnettarım," şeklinde konuştu.

İstanbul’un Kendisine Etkisi

Şehrin eşsiz karakteri ve denizinin ruhunu doldurduğunu vurgulayan Arvide, İstanbul'un yoğun sokaklarında yaşadığı deneyimlerin kendisi üzerindeki etkilerini paylaştı.

Veda ve Sevgi Dolu Sözler

Başarılı başkonsolos, bu konuşmanın bir veda niteliği taşıdığını belirtti ve İstanbul’a olan sevgisinin her zaman kalbinde kalacağını ifade etti.

Konuşmasını, Mustafa Kemal Atatürk’e gönderme yaparak tamamlayan Arvide, Türk halkına ve İstanbul’daki dostlarına teşekkürlerini iletirken, "İstanbul da benimle geliyor, hepinizi yanıma alıyorum ve Atatürk tablom da benimle olacak," dedi.

Resepsiyonun Sonu

Etkinlik, Meksikalı sanatçıların müzik performansı ile son buldu. Bu özel gece, izleyicilere unutulmaz anlar yaşattı.

Meksika'nın bağımsızlığının 214. yıl dönümü nedeniyle İstanbul'da bir otelde resepsiyon...

Meksika'nın bağımsızlığının 214. yıl dönümü nedeniyle İstanbul'da bir otelde resepsiyon düzenlendi. Meksika'nın İstanbul Başkonsolosu Isabel Arvide, burada konuşma yaptı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.