Mersin'de Silah ve Uyuşturucu Operasyonu: İki Şüpheli Yakalandı

Mersin'de Silah ve Uyuşturucu Operasyonu: İki Şüpheli Yakalandı
Mersin Akdeniz'de düzenlenen operasyonda iki silah ve uyuşturucu ele geçirilirken, iki şüpheli gözaltına alındı.

Mersin'de Silah ve Uyuşturucu Operasyonu

Mersin'in merkez Akdeniz ilçesinde düzenlenen bir operasyon sonucu iki şüpheli gözaltına alındı. İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, polis ekipleri, R.B.'ye ait bir bahçede şüpheli iki kişinin bulunduğunu tespit etti.

Operasyonun Detayları

Belirlenen konteynerde yapılan aramada, yabancı menşeli uzun namlulu bir silah, şarjör, 8 bin 540 sentetik hap ve hassas terazi bulundu. Ayrıca çevrede gerçekleştirilen bir aramada, toprağa gömülü bir bidon içerisinde bir kalaşnikof, boş şarjör, fişek ve 4 kilo 760 gram esrar ele geçirildi.

Gözaltına Alınma Süreci

Operasyonda gözaltına alınan şüpheliler D.D. ve İ.T., emniyet birimlerine götürüldü. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Mersin'in merkez Akdeniz ilçesinde iki silah ve uyuşturucu ele geçirilmesine ilişkin iki zanlı...

Mersin'in merkez Akdeniz ilçesinde iki silah ve uyuşturucu ele geçirilmesine ilişkin iki zanlı gözaltına alındı. Ekiplerin, şüphelilerin kaldığı konteynere düzenlediği operasyonda, yabancı menşeli uzun namlulu silah, şarjör, 8 bin 540 sentetik hap ile hassas terazi ele geçirildi. Çevredeki aramada da toprağa gömülü bidonda kalaşnikof, boş şarjör, fişek ve poşet içinde 4 kilo 760 gram esrar bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.