MESS Yarınım Burs Programı 50 Bin Bursiyere Ulaştı

MESS Yarınım Burs Programı 50 Bin Bursiyere Ulaştı
MESS, 50 bin bursiyeriyle sanayi için gerekli teknik iş gücünü yetiştiriyor.

MESS Yarınım Burs Programı İle 50 Bin Bursiyere Erişim

Türkiye Metal Sanayicileri Sendikası (MESS), MESS Yarınım Burs Programı aracılığıyla, Türkiye’nin 81 ilinde 50 bin bursiyere ulaşarak mesleki eğitim desteği sağlıyor. Bu program, Türk sanayisinin ihtiyaç duyduğu teknik iş gücünü yetiştirmeyi ve genç istihdamını artırmayı amaçlıyor.

Meslek Liselerine Destek Devam Ediyor

MESS, alanındaki en geniş burs programı olan MESS Yarınım ile meslek liselerinde eğitim gören öğrencilere maddi destek veriyor. MESS Eğitim Vakfı tarafından yürütülen bu program, Türk sanayisinin teknik iş gücü ihtiyacını karşılamada önemli bir rol üstleniyor.

Açıklamalarda Bulunuldu

MESS Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Burak Akkol, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, "Burs programımız aracılığıyla, ülkemizin ve sanayimizin ihtiyaç duyduğu teknik iş gücünü sağlamak için çalışmalarımıza devam edeceğiz. 2024-2025 eğitim yılı itibarıyla programımızın 10'uncu yılını kutlayacağız ve bu süreçte toplamda 50 bin öğrenciye ulaşmayı başardık." diyerek programın kapsamını ve amacını vurguladı.

Geleceğin İş Gücünü Hazırlıyoruz

Bursiyerlerin, metal endüstrisi başta olmak üzere çeşitli sektörlerde geleceği şekillendireceğini ifade eden Akkol, "Türk sanayisinin büyümesine katkıda bulunmaya ve yetkin insan kaynağının oluşmasına destek olmaya devam edeceğiz." dedi.

Türkiye Metal Sanayicileri Sendikası (MESS), MESS Yarınım Burs Programı ile 81 ilde 50 bine ulaşan...

Türkiye Metal Sanayicileri Sendikası (MESS), MESS Yarınım Burs Programı ile 81 ilde 50 bine ulaşan bursiyere verdiği eğitim desteğiyle MESS üyelerinin ve Türk sanayisinin ihtiyaç duyduğu teknik iş gücünün yetişmesine, mesleki eğitimin niteliğinin ve genç istihdamının artmasına katkı sağlıyor. MESS Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Burak Akkol (fotoğrafta), konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.