Muğla'da trafik kazası can aldı

Muğla'da trafik kazası can aldı
Muğla'da yaşanan üzücü bir trafik olayında, iki otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen kazada, maalesef bir kişi yaşamını yitirdi ve beş kişi yaralanarak acil servise ulaştırıldı.

Milas'ta gerçekleşen talihsiz trafik kazası, 48 LM 070 ve 48 BG 046 plakalı iki aracın çarpışmasıyla meydana geldi. Olayı görenlerin hızla 112 Acil Servis'i araması sonucu, olay yerine Muğla Büyükşehir Belediyesi'ne ait Milas İtfaiye ekipleri, sağlık personeli ve jandarma birimleri yönlendirildi. İtfaiye ekipleri, kazada araç içinde sıkışan yaralıları kurtarmak için büyük bir çaba gösterdi.

Milas'taki korkunç kazada, 48 LM 070 numaralı araç içerisindeki dört birey yaralanırken, ne yazık ki bir kişi olay yerinde hayatını kaybetti. Diğer araç olan 48 BG 046 plakalı araçtaki bir yaralı da itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle araçtan güvenli bir şekilde çıkarıldı. Yaralılar, bekleyen ambulanslarla hemen sağlık ekiplerine teslim edildi ve acil tedavi için Milas Devlet Hastanesi'ne nakledildi. Olayla ilgili inceleme ve soruşturma süreci derhal başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.