Ordu'da Dinamit ve Patlayıcı Malzemeleri Ele Geçirildi

Ordu'da Dinamit ve Patlayıcı Malzemeleri Ele Geçirildi
Ordu'daki bir evde dinamit ve patlayıcı yapımında kullanılan malzemeler ele geçirildi, 2 kişi yakalandı.

Ordu'da Patlayıcı Malzeme Operasyonu

Ordu ilinin Kumru ilçesinde gerçekleştirilen operasyon sonucunda, dinamit ve patlayıcı malzemelerin bulunduğu bir evde önemli bir baskın yapıldı. İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, şüpheli M.S. (40) ve Y.Ş. (42) ile ilgili olarak bilgi aldıktan sonra harekete geçti.

Operasyon Detayları

Yapılan aramada, kargo paketleri içerisinde toplam 3 kablolu dinamit patlayıcı, 279 kablolu kibrit eczası fünye, 3,70 kilogram ANFO, 35 kablolu dinamit kapsülü ve 51 adet dinamit yapımında kullanılan boru gibi tehlikeli malzemeler ele geçirildi.

Diğer Ele Geçirilen Malzemeler

Ayrıca, 11 top kablo, bir altın arama detektörü, bir lehim makinesi, 2 boru kesme makası, bir ruhsatsız tabanca ve 5 fişek ile bir kurusıkı tabanca da operasyon sırasında bulundu.

Gözaltılar

Yapılan operasyon sonucunda M.S. ve Y.Ş. gözaltına alındı ve konu ile ilgili soruşturma başlatıldı. Yetkililer, halkın güvenliği için çalışmaların devam edeceğini açıkladı.

Ordu'da, dinamit ve patlayıcı yapımında kullanılan malzeme ele geçirilen evdeki 2 şüpheli...

Ordu'da, dinamit ve patlayıcı yapımında kullanılan malzeme ele geçirilen evdeki 2 şüpheli yakalandı. Ekipler tarafından yapılan evdeki aramada, kargo paketlerinin içerisinde 3 kablolu dinamit patlayıcı, 279 kablolu kibrit eczası fünye, 3,70 kilogram ANFO, 35 kablolu dinamit kapsülü, 51 dinamit yapımında kullanılan boru, 11 top kablo, altın arama detektörü, lehim makinesi, 2 boru kesme makası, ruhsatsız tabanca, 5 fişek ile kurusıkı tabanca ele geçirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.