Samsun'da Kaçak Silah Ticareti Operasyonu: İki Kişi Gözaltında

Samsun'da Kaçak Silah Ticareti Operasyonu: İki Kişi Gözaltında
Samsun'da düzenlenen kaçak silah ticareti operasyonunda 2 şahıs yakalandı. 15 ruhsatsız tabanca ile çeşitli silah parçaları ele geçirildi.

Samsun'da Kaçak Silah Ticareti Operasyonu

Samsun'da, kaçak silah ticareti yaptığı iddia edilen iki kişi, yapılan başarılı bir operasyonla gözaltına alındı. İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, güzergahını değiştiren şüpheli bir aracı fark ederek takip başlattı.

Ele Geçirilen Malzemeler

Takip sonucu durdurulan araçta yapılan aramada, toplamda 15 ruhsatsız tabanca, 8 tabanca namlusu, 4 tabanca sürgüsü, bir toplu tabanca gövdesi ile çeşitli aletler ele geçirildi. Bu aletler arasında; namlu açmada kullanılan matkap ucu, yiv set açma aparatı, 2 icra mili, 2 icra yayı ve 55 tabanca parçası bulunuyor.

Gözaltına Alınan Kişiler

Operasyon kapsamında gözaltına alınan H.K. (52) ve Y.K. (62) isimli zanlılar, sorgulanmak üzere emniyete götürüldü. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma devam ediyor.

Samsun'da düzenlenen operasyonda kaçak silah ticareti yaptıkları iddiasıyla 2 zanlı gözaltına...

Samsun'da düzenlenen operasyonda kaçak silah ticareti yaptıkları iddiasıyla 2 zanlı gözaltına alındı. Takip sonucunda durdurulan araçta arama yapan ekipler, 15 ruhsatsız tabanca, ⁠8 tabanca namlusu, ⁠4 tabanca sürgüsü, toplu tabanca gövdesi, namlu açmada kullanılan matkap ucu, yiv set açma aparatı, ⁠2 icra mili, ⁠2 icra yayı, sürgü tutucu ile ⁠55 tabanca parçası tabanca ele geçirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.